Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja naprawdę jestem taki brzydki?

Polecane posty

Gość gość

CZy to kobiety mają takie chore wymagania? Codziennie swipe'uję Tindera aż skończy mi się dzienny limit lajków i mam raptem dwie pary, z czego jedna (żadne cudo) odpisuje mi tak na odp...ol, chyba jestem gdzieś 10. albo 15. w kolejce do pogadania. Druga młodsza i może ładniejsza, taka 7/10 już przestała mi odpisywać. Zero inicjatywy a teraz to już nawet brak jakiejkolwiek reakcji na moje wiadomości. Myślałem żeby kupić sobie Tinder Plus ale wtedy boję się że czeka mnie równia pochyła do załamania nerwowego, jak będę miał like'ów praktycznie bez ograniczeń do dyspozycji a i tak żadnej znajomości to w ogóle się zawyję z rozpaczy ;( 

Gość gosc

Nie szukaj znajomości w świecie pustaków, w ogóle ocenianie kogoś na podstawie wyglądu jest żenujące.

Gość gość

Ale wszystkie kobiety oceniają na podstawie wyglądu, tego się nie da uniknąć. A Tinder czy inne tego typu portale to co za różnica. Długo byłem na Sympatii i nic a na Tinderze przynajmniej nie trzeba tak się poniżać i pisać wiadomości do nieznajomych, na Tinderze nieznajomych się tylko lajkuje bądź nie i to jest na pewno lepsze.

Gość gosc

Ale wszystkie kobiety oceniają na podstawie wyglądu, tego się nie da uniknąć.

x

Nie wszystkie.

Gość Człowiek nikt

Całe te Tindery i Sympatie to jedna wielka ściema. Fotka nigdy nie odda prawdziwego wyglądu, a rozmowa w necie prawdziwego charteru człowieka który siedzi za klawiaturą.

Tinder to miejsce gdzie liczy się wygląd. Masz kilka zdjęć i miejsce na bardzo krótki opis, więc ludzie dobierają się wyłącznie po wyglądzie.

Lepiej szukać kogoś w "realu" gdzie prócz wyglądu rolę grają takie cechy jak pewność siebie, sposób wypowiadania się, poczucie humoru oraz wiele innych rzeczy.

Gość marawstala

Moze po prostu trafiasz na same fikcyjne konta, które sa stworzone dla większego rozruchu : ) nie wiem jak tam jest, fotka chyba podobnie działa... Pomijając to, ze to drugie nie służy do randkowania...

Gość gość
5 minut temu, Narodowy napisał:

Lepiej szukać kogoś w "realu" gdzie prócz wyglądu rolę grają takie cechy jak pewność siebie, sposób wypowiadania się, poczucie humoru oraz wiele innych rzeczy.

Mam 30 lat więc znalezienie fajnej i wolnej dziewczyny mniej więcej w moim wieku (dajmy nawet szeroki przedział wiekowy 23-37 lat) jest praktycznie niemożliwe w realu i tyle jest z tych rad "wyjdź do ludzi", "nie siedź przed komputerem", "znajdź sobie jakieś hobby żeby poznać nowe osoby". Ok, ale co z tego skoro nawet poznam jakąś dziewczynę to na 99,9% ona będzie już zajęta? Nie szukam koleżanki. Aha, i nie mam wymagań z kosmosu że szukam pięknej modelki o idealnej sylwetce, nie jestem wcale wybredny i jakkolwiek dziwnie to zabrzmi, dla mnie naprawdę charakter jest ważniejszy niż wygląd.

Gość gosc
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

No raczej tak jesteś brzydki i dlatego mówią że mają chłopaka 😔

Leżaczek przestań pitolić.

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Mam 30 lat więc znalezienie fajnej i wolnej dziewczyny mniej więcej w moim wieku (dajmy nawet szeroki przedział wiekowy 23-37 lat) jest praktycznie niemożliwe w realu i tyle jest z tych rad "wyjdź do ludzi", "nie siedź przed komputerem", "znajdź sobie jakieś hobby żeby poznać nowe osoby". Ok, ale co z tego skoro nawet poznam jakąś dziewczynę to na 99,9% ona będzie już zajęta? Nie szukam koleżanki. Aha, i nie mam wymagań z kosmosu że szukam pięknej modelki o idealnej sylwetce, nie jestem wcale wybredny i jakkolwiek dziwnie to zabrzmi, dla mnie naprawdę charakter jest ważniejszy niż wygląd.

Wiesz co? Te rady typu wyjdź do ludzi, znajdź sobie jakieś zainteresowania, wbrew pozorom nie są bezsensowne. Jeżeli, tak jak piszesz, nie jesteś super wybredny, to jako 30 letni facet nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem sobie kogoś. 30 lat dla mężczyzny to bardzo dobry wiek. Samotnych dziewczyn jest sporo, nie wiem skąd ci się wzięła teoria, że wszystkie zajęte. Związki się ludziom sypią, zwłaszcza w obecnych czasach. Zawsze są wolne kobiety, a ty jako 30 latek masz spory zakres.

To jaką energię dajesz ludziom procentuje! Jeżeli jesteś uśmiechnięty, to ludzie zupełnie inaczej do ciebie podchodzą, niż gdybyś był smutnym ponurym człowiekiem. Dokładnie to samo z pewnością siebie. Dlatego warto pracować nad sobą, swoją pewnością siebie, warto zadbać o ubiór, wygląd - to też sprawi, że trochę pewniej się poczujesz. Znalezienie sobie jakiś zainteresowań, z kolei, powoduje, że znajdujesz powód by wyjść na zewnątrz i odejść od komputera, częsty kontakt z ludźmi, częste rozmowy, powodują, że zaczynasz być coraz bardziej otwarty i coraz łatwiej jest ci nawiązywać kontakty z kobietami. Wszystko jest lepsze niż piwniczenie jeśli chcesz kogoś poznać, uwierz. 

Nie zaczniesz wychodzić do ludzi, nawiązywać kontaktów, to będzie ci trudno - tak już jest.

Tinder jest do du'py, chyba najgorsze miejsce dla introwertyków dla szukania sobie kogoś. Już sympatia jest lepsza, choć też nie bez wad. Najlepiej poznaje się ludzi w "realu".

Gość Cinnamon

Skąd pomysł, że 99,99% kobiet w przedziale wiekowym jest zajęta? Wg statystyk, o ile dobrze pamiętam, ok. 1/3 Polaków w tym wieku to single, zatem co 3 jest wolna. 🙂

Gość gość

Bo wszystkie kobiety chcą przystojnego faceta.

Gość poooo
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Ale to prawda jak się podobasz to tylko zostawiasz zdjęcie opis i same piszą 😙

A gó'wno prawda! Kiedyś na tinderze zrobiłem fejkowe konto z modelem 8/10  z twarzy.

Miałem 30 par w 2 tygodnie, ale tylko jedna pierwsza napisała.

Gość gosc
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ale to prawda jak się podobasz to tylko zostawiasz zdjęcie opis i same piszą 😙

Tak jest, bo to gófniane miejsca są.

Gość gość

Dzisiejsze kobiety szukają księcia który będzie idealny w każdym calu

Gość Cinnamon

Prawda jest taka, że oburzać się, iż na Tinderze ludzie kierują się wyglądem osobistym, to jak irytować się, że na Zbiorniku ludzie szukają seksu 😛

Gość gość

Tu autor. Mam 170 cm, ważę 82,5 kg i jestem praktycznie całkowicie łysy więc w sumie nie ma się co dziwić że dla kobiet w najlepszym razie jestem niewidzialny. Wzrostu i wagi akurat nie widać na zdjęciu bo nie podałem a fotografię mam od klatki piersiowej w górę. Więc jakbym wpisał swoje 170 cm przy zdjęciu to szanse zmienią status z "marne" na "żadne". Chyba trzeba się pogodzić z samotnością. Całe szczęście że istnieje i jest łatwo dostępne piwo którym można znieczulić swoją egzystencję.

Gość Człowiek nikt

Wygląd to nie wszystko. Do mnie podbijało parę dziewczyn na studiach, ale musiałem je olać je bo jestem przegrywem. 😞

Gość Człowiek nikt
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, Gość poooo napisał: A gó'wno prawda! Kiedyś na tinderze zrobiłem fejkowe konto z modelem 8/10  z twarzy. Miałem 30 par w 2 tygodnie, ale tylko jedna pierwsza napisała. X ja kiedyś dałem swoje najlepsze zdjęcie to dwie napisały i z jedną się spotykałem a z drugą pisałem i rozmawiałem telefonicznie 😗 piersza wróciła do byłego druga zaciazyla z kolegą z kina, nie wiem jak jest na tinderze może autor ma za mało wzrostu? 😔

Jak mogłeś się z nią spotkać? Przecież ty boisz się wychodzić z domu. 

Gość gość

Kobiety są natury wzrokowcami dlatego tak wygląd jest ważny dla kobiet.

Gość Cinnamon

Nie przesadzacie aby? Mój znajomy ma 170cm wzrostu, potężną nadwagę (stawiam na 50kg) i nie wyleczone zęby, a tak nadrabia pewnością siebie i dowcipem (w mojej ocenie dość niskich lotów, ale jednak jak widać skutecznym), że nie może opędzić się od panienek. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Cinnamon napisał:

Prawda jest taka, że oburzać się, iż na Tinderze ludzie kierują się wyglądem osobistym, to jak irytować się, że na Zbiorniku ludzie szukają seksu 😛

W realu też się kierują wyglądem

Gość gość
Przed chwilą, Gość Cinnamon napisał:

Nie przesadzacie aby? Mój znajomy ma 170cm wzrostu, potężną nadwagę (stawiam na 50kg) i nie wyleczone zęby, a tak nadrabia pewnością siebie i dowcipem (w mojej ocenie dość niskich lotów, ale jednak jak widać skutecznym), że nie może opędzić się od panienek. 

Chyba wśród menelic.

Gość Cinnamon

No właśnie nie. Spotyka się z dziewczyną po studiach, pracującą, nieźle zarabiającą i całkiem ładną. 

Gość Huuuuu

Dobry pomysł z tym tinderem zaloze i sprawdze jaki jestem atrakcyjny

Gość Człowiek nikt
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, Gość Człowiek nikt napisał: Jak mogłeś się z nią spotkać? Przecież ty boisz się wychodzić z domu.  X miałem 18 lat byłem jeszcze bez lokat i przeżyć 😔 

Tak myślałem. Ja w wieku 19 lat już byłem na 3 randkach, ale normalnych, prawdziwych i bez użycia tinderów. Jak ma się kolegów/znajomości i jest się otwartym to ma to nie ma bata, że człowieka ominie spotykanie z atrakcyjnymi dziewczynami. 

Gość Cinnamon
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Cinnamon napisał: Nie przesadzacie aby? Mój znajomy ma 170cm wzrostu, potężną nadwagę (stawiam na 50kg) i nie wyleczone zęby, a tak nadrabia pewnością siebie i dowcipem (w mojej ocenie dość niskich lotów, ale jednak jak widać skutecznym), że nie może opędzić się od panienek.  X zapomniałeś dodać że jeździ tirem, też znam takiego jednego 😂

On nie ma nawet prawa jazdy (!) 😄

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Kobiety są natury wzrokowcami dlatego tak wygląd jest ważny dla kobiet.

Pierwsze słyszę, to od zawsze było domeną facetów. No chyba , że coś się zmieniło w ostatnich czasach ;D.

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Chyba wśród menelic.

Zdziwiłbyś się. Sam znam mało, jak na moje oko, atrakcyjnego znajomego, który nadrabia pewnością siebie, bajerą i jakoś nie ma problemu z kobietami.

Gość Bazyl
2 minuty temu, Gość Huuuuu napisał:

Dobry pomysł z tym tinderem zaloze i sprawdze jaki jestem atrakcyjny

Nie polecam 😄 wręcz odradzam. Kiedyś podejrzałem siorkę kogo lajkuje na tinderze i lajkowała samych przystojniaków. Teraz spotyka się z bardzo przeciętnym facetem, nie umywającym się do tych lajowanych przez nią z tindera... baby to robią by się dowartościować a życie weryfikuje.