Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja naprawdę jestem taki brzydki?

Polecane posty

Gość Cinnamon

Ten znajomy jest inteligentny, choć niezbyt wykształcony, dość prosty, ale z drugiej strony kreatywny i zaradny. 

Leżaczek -> raczej nie dokarmiaczka, bo oboje obecnie są na diecie 😉

Zresztą to nie jedyny z moich kolegów, którzy nie mogą pochwalić się urodą ani majątkiem, a mają powodzenie. Więc nie w wyglądzie leży Wasz problem.

Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Pierwsze słyszę, to od zawsze było domeną facetów. No chyba , że coś się zmieniło w ostatnich czasach ;D.

Dokładnie, zmieniło się w ostatnich czasach. Teraz to kobiety patrzą przede wszystkim na wygląd a faceci którzy nie są w puli 5% najbardziej atrakcyjnych mężczyzn na Ziemi są tak upadlani przez wymagania kobiet że polecą na każdą przeciętną a nawet na niektóre brzydkie.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Dokładnie, zmieniło się w ostatnich czasach. Teraz to kobiety patrzą przede wszystkim na wygląd a faceci którzy nie są w puli 5% najbardziej atrakcyjnych mężczyzn na Ziemi są tak upadlani przez wymagania kobiet że polecą na każdą przeciętną a nawet na niektóre brzydkie.

A to biedne misie. Tylko w necie ukształtowały się takie realia, rzeczywistość wszystko weryfikuje.

Gość Człowiek nikt
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, Gość Człowiek nikt napisał: Tak myślałem. Ja w wieku 19 lat już byłem na 3 randkach, ale normalnych, prawdziwych i bez użycia tinderów. Jak ma się kolegów/znajomości i jest się otwartym to ma to nie ma bata, że człowieka ominie spotykanie z atrakcyjnymi dziewczynami.  X 😕 tylko ja się nie licytuje, zwalilem więcej okazji niż powinno być mi dane 😂 dwie mi się ze szkoły podobały ale byłem zbyt nieśmiały 😔 resztą z okolicy i znajomych nie byłem zainteresowany. Szkoda bo dwie inne mnie chciały 😵

Szkoła. Stare dzieje. Teraz to się wydaje jak sen który nigdy się nie wydarzył. 

Gość Cinnamon

Może masz bardzo wysokie wymagania albo skupiasz się na innych cechach, niż oni?

Gość Człowiek nikt
2 minuty temu, Gość Cinnamon napisał:

Może masz bardzo wysokie wymagania albo skupiasz się na innych cechach, niż oni?

Albo ma gorszy od nich gust. 

Gość Cinnamon

Żółte zęby to nie jest tragedia wagi Państwowej.

Gość Człowiek nikt
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

11 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał: Albo ma gorszy od nich gust.  X nie wiem nie wiem 😙 jak dziewczyna mi się podoba to się boję odezwać a tutaj miałem tak wywalone jakby miały fiuty. 

Na widok dziewczyny z  fiutem na pewno nie byłbym obojętny. :classic_blink: Uciekłbym gdzie pieprz rośnie. 

Gość gość
27 minut temu, Gość Cinnamon napisał:

Ten znajomy jest inteligentny, choć niezbyt wykształcony, dość prosty, ale z drugiej strony kreatywny i zaradny. 

Leżaczek -> raczej nie dokarmiaczka, bo oboje obecnie są na diecie 😉

Zresztą to nie jedyny z moich kolegów, którzy nie mogą pochwalić się urodą ani majątkiem, a mają powodzenie. Więc nie w wyglądzie leży Wasz problem.

W takie bajki to może uwierzy dziecko ale napewno nie ja. Wygląd jest kluczowy przy wyborze partnera jak nie masz fajnego wygladu to możesz zapomnieć o związku.

Gość Kronos

Jaki wygląd? Kobiety patrzą na portfel, ludzie, obudzcie się!

Gość Gość

Ale o co autor ma pretensje i do kogo? Tinder to nie jest aplikacja do romantycznych pierdow i propozycji małżeństwa tylko polega właśnie na tym że wybiera się kogoś pi pierwszym wrażeniu. Jeśli sie nie podobasz to cie zlewaja. Takie życie. Kobieta ma cie lajkowac czy co tam się robi gdy wydajesz jej się brzydki tylko dlatego że w twoim mniemaniu zasługujesz na szanse bo masz piękne wnętrze? Chyba nie ten adres nie sądzisz? Facet ma prawo wybrzydzac przy szukaniu laski a kobieta nie bo jest uznana za pustaka lecącego na wygląd? Wam to się już całkiem we łbach pokielbasilo.

Gość gosc

ale fajne by bylo z takim grubym i nawet bez prawka jakby byl zabawny, pozytywny i nie bal sie ze mna gadac o wszystkim, jak jestem przy takich niepewnych facetach to sama az dostaje nerwicy przy nich... 😛 i czesto skupiaja sie na negatywach i maja zal do innych ludzi. a taki mily i przy kosci sie nie stresuje i gada ze mna od niechcenia, mysle, ze problemem tu jest psychika zdecydowanie. Wiele kobiet jest wrazliwych i malo pewnych siebie i taki ktos stabilny nas pociaga, nawet jak obiektywnie nie jest z wygladu modelem.. brak mi takich mezczyzn w otoczeniu.. 😛 nawet zazdroszcze w tej dziewczynie. Ja akurat potrzebuje silnego meskiego ramienia, co ma dystans i powie mi, ze przejmuje sie ...ami tak naprawde.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale o co autor ma pretensje i do kogo? Tinder to nie jest aplikacja do romantycznych pierdow i propozycji małżeństwa tylko polega właśnie na tym że wybiera się kogoś pi pierwszym wrażeniu. Jeśli sie nie podobasz to cie zlewaja. Takie życie. Kobieta ma cie lajkowac czy co tam się robi gdy wydajesz jej się brzydki tylko dlatego że w twoim mniemaniu zasługujesz na szanse bo masz piękne wnętrze? Chyba nie ten adres nie sądzisz? Facet ma prawo wybrzydzac przy szukaniu laski a kobieta nie bo jest uznana za pustaka lecącego na wygląd? Wam to się już całkiem we łbach pokielbasilo.

Ogólnie rzecz biorąc to portal o pustakach dla pustaków, mnie ma znaczenia kto ocenia kogo.

Gość gość
13 minut temu, Gość gosc napisał:

ale fajne by bylo z takim grubym i nawet bez prawka jakby byl zabawny, pozytywny i nie bal sie ze mna gadac o wszystkim, jak jestem przy takich niepewnych facetach to sama az dostaje nerwicy przy nich... 😛 i czesto skupiaja sie na negatywach i maja zal do innych ludzi. a taki mily i przy kosci sie nie stresuje i gada ze mna od niechcenia, mysle, ze problemem tu jest psychika zdecydowanie. Wiele kobiet jest wrazliwych i malo pewnych siebie i taki ktos stabilny nas pociaga, nawet jak obiektywnie nie jest z wygladu modelem.. brak mi takich mezczyzn w otoczeniu.. 😛 nawet zazdroszcze w tej dziewczynie. Ja akurat potrzebuje silnego meskiego ramienia, co ma dystans i powie mi, ze przejmuje sie ...ami tak naprawde.

Nie kłam! Pociągaja was tylko przystojni mężczyźni takie są fakty.

Gość gość

Na grubasa bez prawka to nawet nie splunięcie.

Gość gosc

Nie kłam! Pociągaja was tylko przystojni mężczyźni takie są fakty.

Na grubasa bez prawka to nawet nie splunięcie.

nooo przy takich tekstach to od razu wszystko "opada" mi jako kobiecie 😛 komu sie chce sluchac narzekania czyjegos na samym poczatku znajomosci?? 

Gość Gosc
13 minut temu, Gość gosc napisał:

Ogólnie rzecz biorąc to portal o pustakach dla pustaków, mnie ma znaczenia kto ocenia kogo.

Jeśli ktoś szuka stricte do bzykania kogos to po co się bawić w te wszystkie ceregiele? Pusty czy nie kazdy ma prawo robic co chce. Glupota natomiast jest oczekiwanie w takim miejscu zainteresowania osobowościa. A to że kobiety wolą przystojnych to prawda. Boli was to? Dlaczego maja wolec brzydali? To że paskudne z wygladu kobiety są z równymi sobie pod względem urody nie znaczy że dalej by z nimi były gdyby mogły mieć przystojniaka. Pora się obudzić wiesniaki. Czasy gdzie baba brala byle kogo byle mieć minęły.

Gość Cinnamon

Zdradzę Wam tajemnicę: są ludzie, którzy potrafią "zakochać się" przez Internet, nie widząc delikwenta po drugiej stronie.
A teraz zagadka: kto z tego tematu, sądząc po wypowiedziach, miałby powodzenie wśród kobiet? Ja już wiem 🙂 i nie mam na myśli siebie.

Gość gosc

zwiazki to jest wymiana, mezczyzna chce wiadomo, ladnego wygladu u kobiety, dobrego seksu, uczucia, a ona chce sie dobrze czuc z nim, miec poczucie bezpieczenstwa, ale ktos taki pogubiony to jak ma to jej dac, no jak. Kobietom nie usmiecha sie opiekowanie mezczyznami, wola dziecmi, jak dojrzeja do roli matki...

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Cinnamon napisał:

Zdradzę Wam tajemnicę: są ludzie, którzy potrafią "zakochać się" przez Internet, nie widząc delikwenta po drugiej stronie.
A teraz zagadka: kto z tego tematu, sądząc po wypowiedziach, miałby powodzenie wśród kobiet? Ja już wiem 🙂 i nie mam na myśli siebie.

Pamiętaj, nie wszystko złoto co się świeci :).

Gość Gość

Ciekawe co pocznie taki typowy chcący seksu  facet gdy siadzie na wózku i straci czucie w chúju. Kobieta odejdzie bo powie że nie chce życia bez seksu i to z kaleka któremu musi dożywotnio zmieniać pampery i zgadnijcie co powie facet. Pustak okrutna itp. Zrobi to facet i każdy go rozgrzeszy. Idźcie w chúj wszyscy. Związki są dla frajerów.

Gość Gość

Ale ty jesteś podfacet. Taki który nie zakisil nigdy ogora się nie liczy bo nie wie co gada.

Gość Wtf?!

Poza tym jak można traktować normalnie faceta który nazywa samego siebie per lezaczek?

Gość Gość

Jesteś ulomny. 

Gość Malinka

Tak kobiety wolą ładnych, zadbanych mężczyzn pachnących dobrymi perfumami 😊 te ładne kobiety jak ja 😋 a brzydkie biorą jak leci 😋 ale Wy tych brzydkich nie chcecie 😜

Gość Apolonia Chalupec

Ładnego to obejrzę z daleka i na tym koniec. Ładny=rozpuszczony przez babki pustak (zazwyczaj )Do związku potrzebny jest mężczyzna który lubi i szanuje siebie.Jest pracowity,czysty i zaradny posiada instynkty opiekuńcze. Lubię jak ładnie pachnie. Żaden Apollo do szczęścia mi nie potrzebny a wygląd zawsze można lekko skorygować.