katarzynaMO 0 Napisano Styczeń 22, 2019 Moja pralka właśnie zakończyła swój żywot. To był najgorszy zakup ever!!! Na całe szczęście dla producenta nie pamiętam nazwy a jestem w domu i nie mogę sprawdzić, bo by tu miał taki negatywny elaborat, że zapamiętał by go do śmierci! Po spędzeniu miliona godzin w internecie wybrałam wstępnie Kernau KFWM 8563144 IA . Czy ktoś z Was posiada ten model? Dla mnie najważniejszym kryterium jest pojemność, bo moje dzieci produkują pranie w zastraszającym tempie:/ Będę wdzięczna za opinie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 22, 2019 pierwsze slysze. Nie kupuje rzeczy no name o ktorych nikt nie slyszal. Patrze na marke, funkcje,pojemnosc,czas prania, funkcje suszenia i opinie w necie. Aktualnie mamy hotpoint pralko suszarke, zaladunek 10 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzynaMO 0 Napisano Styczeń 22, 2019 Ja mam mikrofale z tej firmy i jestem z niej mega zadowolona. Dlatego własnie między innymi rozważam zakup tej pralki. Też wcześniej nie słyszałam o tej firmie. Ale widzę że nie ma w internecie opinii o ich pralkach, więc szukam tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Figa Napisano Styczeń 22, 2019 Miele mam taka pralkę i nie wiem co to awaria/ gwarancja 25 lat / serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzynaMO 0 Napisano Styczeń 23, 2019 @Figa dzięki Ale wciąż mam nadzieję, że ktoś się wypowie o tym Kernau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NOVA Napisano Styczeń 30, 2019 A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrabąszcz 0 Napisano Styczeń 31, 2019 17 godzin temu, Gość NOVA napisał: A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893 bez jaj.... jest tu jakiś ADMIN?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdsa Napisano Maj 11, 2019 Jestem wierna boschowi i ten sprzęt mnie nie zawodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena Król 0 Napisano Maj 20, 2019 Ostatnio zauważyłam że sprzęt agd zwłaszcza pralki coraz szybciej się psuje, właściwie zaraz po gwarancji zaczynaja sie jakies kłopoty a naprawa jest coraz droższa dlatego kiedy moja pralka odmówiła posłuszeństwa zdecydowałam sie na zakup używanej pralki w Komisie Technicznym Wrocław Działa bardzo fajnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aegaeg Napisano Maj 20, 2019 z pralka nie pomoge, ale mam czajnik firmy AEG i tak sobie mysle wlasnie, ze na poczatku roku minelo juz 7 lat (!) jak go kupilam i nadal dziala, jestem pod wrazeniem, a uzywany byl naprawde DUZO. wiec i moze pralki maja wytrzymale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaa Napisano Lipiec 9, 2019 Jak pralka to tylko od LG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna Napisano Lipiec 9, 2019 Idealną ciężko znaleźć, poczytałam opinie w internecie a potem rundka po marketach czy jest i jaka cena. Najlepiej w neonecie wypadała i kupiłam swoją 9-cio kilogramowa aby się nie męczyć, bo wcześniejsza 5kg mieściła i trzeba było sie prań narobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość froodie Napisano Grudzień 14, 2019 ja aktualnie mam 5kg, widze, że to za mało, nawet jakiegoś większego koca się nie da wyprać. Podoba mi się electrolux perfect care, tylko jeszcze nie wiem który model dokłądnie, warto brać taką z parą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek Orłowski 0 Napisano Grudzień 23, 2019 My z żoną przekonaliśmy się że warto kupić używaną pralkę bardzo ciekawe oferty mają w komisie technicznym wrocław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miele Napisano Styczeń 15, 2020 Nic nie pierze i nie miele tak jak pralka firmy MIELE i taki sam młynek i expres do kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fszystko.fiem@o2.pl 0 Napisano Maj 4, 2020 Cześć ! Ja może nie w temacie, ale polecam zakup kartonów i materiałów opakowaniowych na ekartony.pl lub stacjonarnie w oddziale Less Mess Storage! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach