Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!

Smutne jest to jak kobieta jest upośledzona na punkcie BadBoyów. Jak facet nie ma kartoteki policyjnej i conajmniej zawiasów to ona na niego nie poleci.

Polecane posty

Gość Benio

Są takie kobiety. One nie lubią grzecznych chłopców czyli ułożonych facetów, którzy pracują, nie piją i nie są agresywni.  

Gość yjhk

Tak sobie wmawiajcie przegrywy.

Tylko, że jakoś większość nie-bedbojów ma kobiety. 

Gość !!!
25 minut temu, Gość yjhk napisał:

Tak sobie wmawiajcie przegrywy.

Tylko, że jakoś większość nie-bedbojów ma kobiety. 

to jest osobny temat, ja mówie o laskach które z wywalonym jęzorem pchają sie do ludzi z przeszłością kryminalną, oczywiście badboye je zleją, ale chodzi o sucze które na uczciwie zarabiających facetów nie spojrzą. Odpowiedzialny facet to dla nich jak kryptonit - nuda 

Gość Hihihi

Pija to nie bedboje tylko nedzne, frajerskie przyglupy 😮 beka z tepakow 😄

Gość April Wine
1 godzinę temu, Gość !!! napisał:

to jest osobny temat, ja mówie o laskach które z wywalonym jęzorem pchają sie do ludzi z przeszłością kryminalną, oczywiście badboye je zleją, ale chodzi o sucze które na uczciwie zarabiających facetów nie spojrzą. Odpowiedzialny facet to dla nich jak kryptonit - nuda 

Podobała mi się kiedyś pewna szczupła, wysoka blondyna o urodzie w stylu Kim Basinger.Znaliśmy się z widzenia. Chodziliśmy do tej samej szkoły. Poprosiłem ją do tańca na dancingu. Już po jednym tańcu powiedziała dziękuję. Totalnie mnie olała. Ja byłem tzw. grzecznym chłopcem. Ona wolała bezczelnych, aroganckich narwańców i za takiego później wyszła za mąż. Po kilku latach moja koleżanka powiedziała mi, że " Kim Basinger" zwierzyła się jej, że jest nieszczęśliwa gdyż jej mąż jest gruboskórny i biega za innymi kobietami. Szczerze mówiąc nie było mi jej szkoda. Ja związałem się kilka lat później ze śliczną, spokojną dziewczyną. 

Gość nhjunbjol
3 godziny temu, Gość !!! napisał:

to w niezłej patologii się obracasz 😄