Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcomamrobic

Zarabiałam na sex kamerkach chcę przestać

Polecane posty

Gość Niewiemcomamrobic

Dziewczyny zarabiał przez ostatnie 3 lata na kamerkach, nic nie odłożyła, wydawałam po kilkaset złotych dziennie jak ...ka. Mam ochotę się walnąć w łeb mam dług u jednego faceta 40 tysięcy pożyczał mi stopniowo wiedział ile zarabiam więc mi ufal poza tym spisaliśmy umowę i mam kilka dni na spłacenia 10 tysięcy a resztę później bo tak jest w umowie. Nie mam pracy i nie chcę pracować nigdy tego nie robiłam a i tak nie zarobię tych 10 tysiecy mam jeszcze 2 tysiące w banku za kredyt i tam zalega od 2 miesięcy i ciągle wysyłają listy więc to też muszę wpłacić. Gdybym znów zaczęła robić transmisje..... Zarobiłabym i to wszystko spłaciła ale miałam nie wchodzić tam już nawet NIE CHCĘ. Może jest inna ocja żeby zarobić więcej pieniędzy może to być jakiś taniec, kuszenie ale na innej stronie albo w Realu coś. Klub go go odpada też. Błagam o pomoc na prawdę nie chcę tam wracać. 

Gość gość

Nawet jako prostytutka nie zarobisz 10 tysięcy w kilka dni. 

Gość Gość

te problemy To nagroda od twojego pana szatana za twoją rozwiązłość, Idź się wyspowiadać I nawróć się, Wróć do Jezusa, bo póki co jesteś w objęciach szatana, to je mu służyłas przez tyle lat z dala od Boga... Ostatnio czytałem artykuł o dręczonej byłej prostytutce, która była opętana, bo chciała się nawrócić a szatan nie chciał jej na to pozwolić, nie chciał jej wypuścić, nawet smsy dostawała od niego, wysłane po prostu z pustego numeru, nie wiadomo jak one były wysyłane, nie było numeru z którego przychodziły te esemesy, ale po latach walki udało się jej wyrwać z mocy szatana, pomógł jej jakiś ksiądz egzorcysta 

Gość loll

dobre prowo :)

Gość Zalamana

Błagam o pomoc bo mam wrażenie pustki w glowie noc nie mogę wymyśleć anie chcę tam wracać bo same złe rzeczy przez ten portal mnie spotkały a kasy i tak nie mam. No właśnie tam można zarobić 10 tysięcy w parę dni. 

Gość Gość

Taniec i kuszenie to takie samo zło jak negliżovanie się na kamerkach, Myślisz że to jest coś lepszego? Zło to zło i tu nie ma o czym dyskutować, dopóki się nie na wrócisz będziesz spadała tylko coraz bardziej na dno, Wróć do Boga, Wróć do Jezusa, zabierz mu siebie, oddaj mu swoje życie a on Ci pomoże tylko zaufaj mu, to jest podstawa ufaj mu i wierz w jego plan wierz w jego miłość do ciebie, Nie bój się on ci nie zrobi źle, on chce tylko dobrze dla ciebie, on jest jak lekarz, ty po prostu powiesz mu swoje problemy oddaj mu je i zaufaj mu, ale nie proponuj mu konkretnego rozwiązania na przykład Panie Jezu daj mi wygrać w Totolotka albo Panie Jezu Rzuć mi 100 tysięcy, żebym mogła spłacić długi, niee... Właśnie o to chodzi że trzeba mu zaufać, w pełni zaufać I pamiętaj to on jest lekarzem, to On wybierze najlepszą dla ciebie kurację, najlepszą dla ciebie pomoc, najlepszą drogę, ty po prostu mu Zaufaj, a na pewno się nie zawiedziesz

Gość Gość

No właśnie w złe rzeczy cię spotkały bo służyłas złemu... Porzuć to i wróć do Boga

Gość Zalamana

Nie wierzę w Boga bo po co mi ktoś kto mi próbuje zniszczyć życie. 

Gość hmmo

czy to moze n?

Gość Zalamana

Chcę żebyście mi doradzili inny sposób zarabiania pieniędzy ale taki w którym zarobki byłyby bardziej zależne od moich staran. Żebym mogła zarobić więcej a nie określona kwotę 15zl za godzinę. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Zalamana napisał:

Chcę żebyście mi doradzili inny sposób zarabiania pieniędzy ale taki w którym zarobki byłyby bardziej zależne od moich staran. Żebym mogła zarobić więcej a nie określona kwotę 15zl za godzinę. 

A potrafisz coś poza brandzlowaniem się przed koniotrzepami? Zresztą nie zarobisz takich pieniędzy w kilka dni inaczej niż w seks-biznesie. 

Gość Zalamana

Może za granicą coś? Mówię o branży erotycznej bo tam można zarobić najwięcej a wcale nie trzeba odrazu wkładać wibratora w siebie ani rozbierac chociaż to biorę pod uwagę, 😞

Gość Załamana

Proszę pomóżcie mi od 2 tygodni jestem u rodziców i nie mam żadnego pomysłu. Mam 23 lata

Gość Załamana

Ponoć jestem ładna i mam ładne ciało choć dużo z jem zwłaszcza słodkiego ale jeśli będę mieć możliwość zarabiania wyglądem to o siebie zadbam. 

Gość gość

W branży erotycznej nie trzeba się rozbierać? Tak, tak cam girls, tancerki go go i prostytutki dostają kasę za samą rozmowę. Skończ już, trollu. 

Gość tak tak o

dlaczego pozyczalas kase od tego goscia? idz do normalnej pracy i splac mu to w rok, niestety takiej kasy nie zrobisz w kilka dni

Gość Załamana

Muszę zacząć coś robić wyjechać z donu dziś lub jutro. Nie mogę dłużej stać w miejscu. 

Gość pwd

zacznij pracowac i jakos splacisz tylko nie od razu

Gość Niewiemcomamrobic

Pozyczalam bo myślałam, że oddam nie sądziłam że tak nagle będę chciała przestać to robic

Gość Lololo
1 minutę temu, Gość pwd napisał:

zacznij pracowac i jakos splacisz tylko nie od razu

Kogo to interesuje. Rób co chcesz, Twoje życie. Wielka dama do pracy normalnej nie pójdzie, bo co bez wykształcenia możesz robić, tylko się dupczyć albo na szmacie szm...to jeździć. 

Gość kek

a ... na ciebie, jak dla mnie możesz zdechnąć z głodu, dobry zwyczaj nie pożyczaj

Gość Niewiemcomamrobic

Nie interesuje mnie zdanie zawistnych ludzi. Nie chcesz pomóc to się zamknij. Napisałam tow nadziei, że ktoś kto chce pomóc mi coś doradzi i zna się na zarabianiu pieniędzy. 

Gość okaka

nie da sie szybko zarbic kasy, tylko sie wpedziesz w wieksze klopoty albo nawet skonczysz na drugim swiecie, idz do normalnej roboty, daj sobie rok, potem zacznij do nowa i juz nigdy nie pozyczaj kasy

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Zalamana napisał:

Nie wierzę w Boga bo po co mi ktoś kto mi próbuje zniszczyć życie. 

Właśnie sama próbujesz sobie zniszczyć trzymając ze złym, Przecież masz wolną wole, sama Wybrałaś złą drogę, a teraz się dziwisz że ci się życie wali? To twój pan szatan cię tak gnoi, a nie Pan Bóg, od Pana Boga to ty się dawno Odwróciłaś, ale on wciąż na ciebie czeka z otwartymi ramionami nawróć się i wróć do Jezusa, w nim znajdziesz ukojenie

Gość gość
40 minut temu, Gość Niewiemcomamrobic napisał:

Nie interesuje mnie zdanie zawistnych ludzi. Nie chcesz pomóc to się zamknij. Napisałam tow nadziei, że ktoś kto chce pomóc mi coś doradzi i zna się na zarabianiu pieniędzy. 

Ludzie, którzy znają się na zarabianiu pieniędzy raczej nie dzielą się swoją wiedzą z każdym. Zresztą co ty potrafisz? Świecić peezdą do kamerki. I sprawdź znaczenie słowa zawiść.

Gość gość
59 minut temu, Gość Niewiemcomamrobic napisał:

Pozyczalam bo myślałam, że oddam nie sądziłam że tak nagle będę chciała przestać to robic

Kurfa, to musi być prowo 😂

Gość gość
2 godziny temu, Gość Niewiemcomamrobic napisał:

Dziewczyny zarabiał przez ostatnie 3 lata na kamerkach, nic nie odłożyła, wydawałam po kilkaset złotych dziennie jak ...ka. Mam ochotę się walnąć w łeb mam dług u jednego faceta 40 tysięcy pożyczał mi stopniowo wiedział ile zarabiam więc mi ufal poza tym spisaliśmy umowę i mam kilka dni na spłacenia 10 tysięcy a resztę później bo tak jest w umowie. Nie mam pracy i nie chcę pracować nigdy tego nie robiłam a i tak nie zarobię tych 10 tysiecy mam jeszcze 2 tysiące w banku za kredyt i tam zalega od 2 miesięcy i ciągle wysyłają listy więc to też muszę wpłacić. Gdybym znów zaczęła robić transmisje..... Zarobiłabym i to wszystko spłaciła ale miałam nie wchodzić tam już nawet NIE CHCĘ. Może jest inna ocja żeby zarobić więcej pieniędzy może to być jakiś taniec, kuszenie ale na innej stronie albo w Realu coś. Klub go go odpada też. Błagam o pomoc na prawdę nie chcę tam wracać. 

spiertalaj prostytutko pasozycie nierobie

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Niewiemcomamrobic napisał:

Skoro nic innego nie umiesz robić ani nic innego nie chcesz robić to po cholerę tu to zapytanie? 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Skoro nic innego nie umiesz robić ani nic innego nie chcesz robić to po cholerę tu to zapytanie? 

Może szuka kogoś, kto ma zbędne 10 tysi i jej podaruje 😄 Jej pokolenie jest wyjątkowo roszczeniowe i głupie.