Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia

Majteczki treningowe

Polecane posty

Gość Asia

Drogie mamy moje dziecko w kwietniu skonczy 2,5 roku, strasznie ciezko idzie nam odpieluchowywanie, mysle ze to juz najwyzszy czas I zastanawiam sie nad zakupem majtek treningowych, powiedzcie prosze czy u was sie sprawdzily? Jakie sa wasze opinie

Gość Gość

U nas, w przypadku dwójki dzieci, sprawdziło się całkowite zdjęcie pieluchy (początkowo zakładałam na noc) i kontrolowanie sytuacji :) tj. poświęciłam wszelkie inne zajęcia i starałam się obserwować dziecko, natychmiast wysadzać, gdy widziałam, że coś się dzieje. Jak się udało to wielkie brawa i chwalenie, jak nie, to przebierałam i tłumaczyłam. Wysadzałam też co jakiś czas tak po prostu. W obu przypadkach zajęło nam to 1,5 tyg - po tym czasie nie było żadnych wpadek, ale trzeba było obserwować i wysadzać, bo dzieci nie wołały. Zaczęły po kilku kolejnych dniach.

Majtki treningowe mięliśmy, ale nie używałam ich w domu, tylko na spacerach czy jak byli goście, bo wtedy wpadka nie była tak spektakularna, znaczy dziecko obsikane, ale mniejszy obciach na mieście ;)