Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VVV

Mój chłopak całował się z moim kuzynem

Polecane posty

Gość VVV

Jak wyżej. Chyba podobaja mu się inni mężczyźni. On twierdzi, że nie. Ale po alkoholu całował się z moim kuzynem (kilkakrotnie), bo stwierdził, że jest "ladny"...Miałam to gdzieś, bo też byłam trochę pijana. Ale jak dla mnie to troche chora sytuacja. Uznalybyscie to za zdradę? Ja osobiście się z tego smieje

uwierz chłopaki po alko są świadomi z kim się całuja, wyglada na to ze cos pociąga jego chlopakow jak i dziewcząt. pogadaj z nim co mu odwalilo i ze ci sie to nie podoba.

Gość gosc

Przestancie pic i problem zniknie 🙂

Osoba hetero nie pocałuje przedstawiciela własnej płci niezależnie od ilości wypitego alkoholu.

Gość błękitnaa

Tak,  to zdrada. Ale co to ma za znaczenie w momencie kiedy Twojemu facetowi podobają się inni faceci. Tym powinnaś się martwić. 

Gość GośćgośćGość
2 godziny temu, justyncia0011 napisał:

uwierz chłopaki po alko są świadomi z kim się całuja, wyglada na to ze cos pociąga jego chlopakow jak i dziewcząt. pogadaj z nim co mu odwalilo i ze ci sie to nie podoba.

Normalka. Skoro robią za zboków i kobiecie w pupę pchają, to co się dziwisz że się całują? Zbok jest zbok.

Gość Gosc
48 minut temu, Narodowy napisał:

Osoba hetero nie pocałuje przedstawiciela własnej płci niezależnie od ilości wypitego alkoholu.

Dokladnie . 100% pewnosci , ze facet hetero nie pocaluje drugiego jesli go mezczyzni nie pociagaja . Niezaleznie ile wypil.