Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja

Częste ruchy dziecka,a po urodzeniu jego temperament,jak było u Was?

Polecane posty

Gość Anja

Mój syn jest bardzo ruchliwy,poprzedniego prawie nie czułam aż się martwiłam a ten to praktycznie non stop w ruchu,aż się zastanawiam co to będzie

Gość gośc mimi

Mój syn tez była bardzo ruchliwy w brzuchu, po urodzeniu podobnie, wszyscy mówili, że pewnie ma ADHD. Na szczęście z wiekiem mu przeszło. Zawsze lubił jednak ruch i sport.

Gość Gość

Pierwsze dziecko obracało się, nie wiem, raz w tygodniu. Leniuch po urodzeniu i do tej pory. O sport trudno się doprosić, a oboje z mężem jesteśmy aktywni. Drugie dziecko od początku ruchliwe. W brzuchu jak była, to miałam wrażenie, że rusza się nawet jak śpi. Aktywna za nas dwoje razem do teraz 😄

Gość Onkosfera

A u mnie nie miało to związku. Syn w brzuchu leniwy, a teraz bardzo ruchliwy i energiczny. A córka kopala mnie tak, że myślałam że oszaleje, a teraz spokojna

Gość gosc

u mnie wyszlo na odwrot. Starszy byl ruchliwy w brzuchu,a pozniej byl takim misiem co powoli robil wszystko,musial przemyslec to co robi i td. Mlodszy malo sie ruszal,w koncowce ciazy w ogole musialam go zmuszac by dal znak,a jak sie urodził-zywe srebro.Jest wszedzie

Gość Gość

Słyszałam opinie, że jest na odwrót, ale to pewnie w życiu różnie się okazuje, moje dziecko w brzuchu jest dość aktywne i sporo się wierci, oby po urodzeniu się uspokoiła 😂

Gość Gosc

Mi brzuch chodził na wszystkie strony i teraz moje dziecko nie chodzi, a biega, biega cały czas. Wszyscy mówią, że od samego patrzenia się męczą