Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jsisjd

Nieprzyjemna atmosfera w pracy

Polecane posty

Gość Jsisjd

Znalazlam fajna prace. Mimo spoko atmosfery jedna osoba mnie nie trawi. Jest to pewna dziewczyna, pracuje juz tam dosc dlugo szefowa ja bardzo lubi wiec nawet w sumie odpyskowac nie moge do niej. Jest dla mnie wredna a musze sie z nia w pracy komunikowac. Nie odpowiada mi dzien dobry ani do widzenia. Pokazuje swoja wyzszosc. Nigdy nie uslyszalam gdy mnie niechacy potracila nie przeprosila. Gdy chce narzedzie jakies nie mowi "poprosze" a "teraz mi to potrzebne" jest glosna wulgarna i jakos dziwnie sie przy niej czuje.

Jest niemila odburkuje mi zachowuje sie jakby tam byla szefem. Nie wiem moze mi zazdrosci czegos bo jestem od niej troche mlodsza albo czuje konkurencje bo jestem bystra i swietnie sobie w tej pracy radze. Nie chce rezygnowac z tej pracy z powodu takiej zmiji wiec powiedzcie co mam robic? Jak radzicie sobie z takimi toksycznymi osobami?

Gość Aaaa

Musisz odurknac jej i nie mów jej dzień dobry, bądź zimniejsza niż ona. Taka praca jest nic nie warta wiec jak stracisz przez to posadę to i lepiej.

Gość Nnsieje

Co sie zalisz wszedzie tak jest  trzeba przywyknac

Gość Jsisns

Olej tempa dzide