Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

Miałam dziś mega orgazm

Polecane posty

Gość Waldemar Kuchanny

Tak szczerze synu, to ja też. Próbuję tylko nakłonić ludzi, żeby przestali używać gadżetów erotycznych i zamiast wydawać na nie pieniądze, dali je na tacę. Moja gospodyni chce dostać podwyżkę, bo twierdzi, że niektórych usług, które mi świadczy nie było w umowie o pracę, a ja nie mam z czego płacić.

Gość gosc

Waldek dobry jesteś :-) aż się usmiałem, no cóż ludzie nie przestaną używać gadzetow erotycznych, a na tace żeby dawali hmm... wymyśl zbieranie na jakiś remont dachu czy coś albo nowe alu felgi do mercedesa czy coś w tym stylu... ja jeszcze najbardziej lubie robić to jak dziewczyna ma legginsy na sobie takie cieniutkie prześwitujące i mega obcisłe i do tego bluzka biała też bardzo obcisła aż sutki było widać o tak wtedy mi tak stoiiiIII że aż żoledz robi się śiny i jej nie po puszczam ąz się nie spuszczę na jej tyłek w legginsach och jakie to jest piękne

Gość Waldemar Kuchanny

To dobry pomysł. Będę zbierał na remont dachu kościoła, po to aby nie zebrać, skończyć zbieranie i zapłacić gospodyni. Masz ty synu czerep nie od parady! Mógłbym Cię jako kościelnego zatrudnić. Może zebralbyś na mszy więcej kasy niż obecny...

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Waldemar Kuchanny napisał:

To dobry pomysł. Będę zbierał na remont dachu kościoła, po to aby nie zebrać, skończyć zbieranie i zapłacić gospodyni. Masz ty synu czerep nie od parady! Mógłbym Cię jako kościelnego zatrudnić. Może zebralbyś na mszy więcej kasy niż obecny...

Walduś znam cie 😏

Gość Waldemar Kuchanny

A skąd?

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Waldemar Kuchanny napisał:

A skąd?

Juz bys chcial wszystko wiedziec 😉

Gość Waldemar Kuchanny

Zapewne z tych filmików na YouTube.

Gość gosc

waldek moge być koąścielnym byle żeby kasa była i zbierał bym tak dobrze żebym w końcu kupił sobie dobry samochód

Gość gosc

waldek bajerke też mam dobrą, ale też chce gospodynie max 30 lat no chyba że bedzie jakaś fajna rycząca 40 - tka to też może być