Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kundelek

Posłuszny

Polecane posty

Gość Kundelek

Do Pań . Ulegnę kobiecie , będę posłuszny , będę na każde  skinieniem palca , zrobię wszystko, wszystko ze mną  będziecie mogły zrobić bić poniżać wszystko czego zapragniecie . Jeśli któraś z Pań chciała by rozładować emocję to zapraszam . Wierny kundel .

Gość Kundelek

Nie ma chętnych Pań żeby odreagować ciężki dzień , wyżyć się na mnie ? Zrobię wszystko dla Was , bo  tylko na to zasługuję żeby być poniżany i upokorzony przez kobiety .  

Gość ...

A skąd jesteś

Gość Kundelek
35 minut temu, Gość ... napisał:

A skąd jesteś

Okolice Wawy . Jeśli nie będzie duża odległość to mogę dojechać . Ewentualnie cyberek 

Gość a123

ja cie upokorze. tylko jest jedno ale...jestem facetem tez z okolic wawy. okolice brwinowa. pasuje? mozesz miec damskie ciuszki.

Gość Kundelek
42 minuty temu, Gość a123 napisał:

ja cie upokorze. tylko jest jedno ale...jestem facetem tez z okolic wawy. okolice brwinowa. pasuje? mozesz miec damskie ciuszki.

Wyrażnie napisałem do Pań 

Czy naprawdę nie ma kobiet które zrobiły by ze mną co tylko chciały ? Czy nawet nie zasługuję na takie traktowanie u kobiet ? Nie jestem jakiś szpetny .

Kundelek jesteś powiadasz? I zrobisz wszystko? Pamiętaj nie ma słowa "nie'". Ile masz lat, granice swoje masz? Preferencje?

Gość Kundelek
2 godziny temu, efka66 napisał:

Kundelek jesteś powiadasz? I zrobisz wszystko? Pamiętaj nie ma słowa "nie'". Ile masz lat, granice swoje masz? Preferencje?

Tak jestem posłusznym , wiernym  kundelkiem i zrobię wszystko dla Pani .  Mam lat 33 . Granic  takowych nie mam . Uwielbiam kiedy kobieta robi ze mną co zechce , uwielbiam służyć kobiecie .

11 minut temu, Gość Kundelek napisał:

Tak jestem posłusznym , wiernym  kundelkiem i zrobię wszystko dla Pani .  Mam lat 33 . Granic  takowych nie mam . Uwielbiam kiedy kobieta robi ze mną co zechce , uwielbiam służyć kobiecie .

Szukam psa dla pary...

Gość Kundelek
30 minut temu, efka66 napisał:

Szukam psa dla pary...

Będę waszym psem , po proszę o kontakt