Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dam1e

Proszę o pomoc nie chcę dopuścić takiej alternatywy dla swojego życia!...

Polecane posty

Gość Dam1e

Witam za kilka dni ukończę 19 lat i nie zdałem pierwszej klasy zawodowej i jestem naprawdę zdruzgotany naprawdę gdybym mógł to bym wszystko cofnął i proszę żeby mnie nie obwiniać za to ale po prostu tak się mój los potoczył mianowicie od czasu nie zdania minęło ponad 7 miesięcy na chwilę obecną siedzę za granicą u mojej rodziny ale  jakoś mi się tu nie widzi opisać prostu są problemy... i najprawdopodobniej wrócę w przeciągu kilku tyg do Polski... Najprościej rzecz biorąc jestem strasznie tym przejęty bo wiem że co muszę robić martwię się co będzie dalej chciałbym pracować ale jednocześnie nie wiem jak to będzie wyglądać. Co mam teraz robić mogę pójdę do jakieś z szkoły zaocznej jak to wygląda? Czy jakbym poszedł do sklepu handlowego jako sprzedawca to wymagane jest klasa średnia? Czy to nie ma znaczenia po prostu bym mógł pracować... I z tą szkołą naprawdę proszę o pomoc będę bardzo wdzięczny bo wiem że do zawodówki już nie mogę pójść choć gdybym mógł to bym poszedł na pewno jak to wygląda co mogę zrobić. Z GÓRY DZIĘKUJĘ.