Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabixx

„Problem”z pewnym chłopakiem

Polecane posty

Ta historia, którą tu opisze nadawałby by się do jakieś kiepskiej komedii, ale może ktoś mi doradzi co mam zrobić ;) Zacznę od początku. Mam 18 lat chodzę do 2 kl liceum.W 1 kl na koniec roku zauważyłam pewnego chłopaka, który mi się spodobał, ale wiecie jak to jest, szanse żeby mnie w ogóle zauważył były niewielkie. Jak to w szkole jest tyle osób a poza tym on był starszy dlatego nie miałam jakieś dużej nadzieji. Jednak po wakacjach jak on już jest w 3 kl a ja w 2 kl zaczął się na mnie wpatrywać na przerwach.Na początku myślałam ze to tylko chwilowe, pare dni i mu przejdzie.Tez byłam zdziwiona, ze tak ni zowąd chłopak, który mi się podoba zaczął zwracać na mnie uwagę. Ale mamy już styczeń a on się tak patrzy od września czyli prawie pół roku. Zawsze jak przechodzę koło niego to on podnosi wzrok z telefonu, albo jak stoję koło niego to on dosłownie nie może usiedzieć w miejscu. Jednak dzisiaj jak przechodziłam to chyba udawał, ze mnie nie widzi. Nie wiem co o tym myśleć...Najgorsze jest to, ze identyczna sytuacje miałam w gimnazjum.Tylko ze tam przynajmniej rozmawiałam z tamtym chłopakiem, a to całe „wpatrywanie” trwało 1,5 roku wiec to w ogóle była jakaś totalna psychoza 😂.Chcialam się zapytać was co o tym myślicie. Wiem ze to głupie, ze powinnam może do niego zagadać, ale z doświadczeniem z gimnazjum powiedziałam sobie, ze raczej już nie będę tego robic bo wtedy skończyło się to po prostu wielka porażka. A teraz myślałam ze to on zagada, jest starszy dlatego byłam wręcz przekonana ze po max miesiącu już będziemy dobrymi znajomymi a tu nic. Może ktoś mi doradzi co mam zrobić 😅💪🏼