Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrzygam sie

Jak się czujecie zakochani?

Polecane posty

Gość Zrzygam sie

Mam już dość. Mdli mnie, rzygać się chce. Motyle w brzuchu-sranie w banie. Po prostu skręt kich i żołądka. Rozkojarzenie, roztargnienie. Zimne dreszcze, drżenie rąk. Plus huśtawka nastrojów. Od euforii do rozpaczy. A to wszystko bez wzajemności. Już 2 mce. Ile jeszcze ...? 

Gość Gość

A po rozstaniu jeszcze gorzej. Ciężka głowa, czarne myśli, ból serca, ból dópy, ból wszystkiego, beznadzieja, deprecha, smuty, roztrzęsienie. 

Gość gosc

Wow, u mnie też trwa 2 miesiące

Gość Zrzygam sie

Jak przezyłeś/łaś te 2 mce? Też masz takie fizjologiczne symptomy? Dla mnie to jakiś koszmar. ...ec  fizyczny i psychiczny. Czekam aż przejdzie i nie mogę się doczekać. Co się polepszy to znów kontakt z mendą jedną i znów jak zatruta

Gość gosc

No cóż, bardzo dobrze je przeżyłam. Tzw różowe okulary. Byłam pewna, że jest we mnie zakochany. Dopiero parę dni temu się utwierdziłam, że niestety moje uczucie jest nieodwzajemnione. I bardzo mi ciężko

Gość Tomek
15 minut temu, Gość gosc napisał:

No cóż, bardzo dobrze je przeżyłam. Tzw różowe okulary. Byłam pewna, że jest we mnie zakochany. Dopiero parę dni temu się utwierdziłam, że niestety moje uczucie jest nieodwzajemnione. I bardzo mi ciężko

Nie spróbujesz powalczyć? Ja jestem w takiej sytuacji że się spotykaliśmy, mozna powiedzieć  że prawie byliśmy parą ale tylko ja kochałem.  Próbuje małymi krokami coś zdziałać. W końcu nie było tak że nie była nigdy zainteresowana. Wiem że sznase małe ale..

Gość Gosc.

Chcę się zakochać  . Kiedyś było łatwiej  . Nikt  mi się nie podoba.

Gość Gosc

Pewnie że bym mogła powalczyć, ale czy to ma sens? Ostatni raz się łudziłam prawie 3 lata aż w końcu mi przeszło. Nie chcę tracić kolejnych miesięcy. To wszystko powinno być chyba proste.

Gość Gość
20 minut temu, Gość Gosc. napisał:

Chcę się zakochać  . Kiedyś było łatwiej  . Nikt  mi się nie podoba.

Jesteś kobieta?