Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twardziutki16

Co zrobić?

Polecane posty

Witam . Już od jakiegoś czasu mam pewien problem. Mianowicie zawsze kiedy żona wyjedzie służbowo mam straszną ochotę. Nasze życie seksualne jest super robimy to tak często jak jest możliwość. No ale kiedy jestem sam to masakra. Nie chce jej zdradzić , chociaż okazję się kręcą i raczej chętne.  Wierność i pełne jajka, czy nowe doznania na świeżo zdobytych terenach?

Gość integracyjny

Stary Ty chodzisz z pełnymi jajami a żonka rżnie się na tych wyjazdach aż miło .Wal co idzie żebyś na starość nie żałował 

Gość goscgosc
Dnia ‎2019‎-‎01‎-‎23 o 04:32, Twardziutki16 napisał:

Witam . Już od jakiegoś czasu mam pewien problem. Mianowicie zawsze kiedy żona wyjedzie służbowo mam straszną ochotę. Nasze życie seksualne jest super robimy to tak często jak jest możliwość. No ale kiedy jestem sam to masakra. Nie chce jej zdradzić , chociaż okazję się kręcą i raczej chętne.  Wierność i pełne jajka, czy nowe doznania na świeżo zdobytych terenach?

Wiesz jakie są konsekwencje zdrady?a zona pewnie pracuje zagranicą a Ty?rob jak uważasz?być może stracisz żonę

29 minut temu, Gość goscgosc napisał:

Wiesz jakie są konsekwencje zdrady?a zona pewnie pracuje zagranicą a Ty?rob jak uważasz?być może stracisz żonę

No ale ile można spermę w jajkach trzymać,?