Gość Gienek Napisano Styczeń 23, 2019 Co polecacie do ocieplenia poddasza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2019 Amerykańską piankę QuadFoam500 dostarcza tylko Doskonała Izolacja, co warto sprawdzić. Słyszałem o wykonawcach, którzy obiecują złote góry i panie, co to za wartości techniczne, a okazuje się, że jakiś ściek najniższej klasy stosują. Trzeba wszystko sprawdzać i priorytetowo dystrybutorów komponentu. Akurat ocieplam obiekty komercyjne i pracuję na wskazanej piance i się sprawdza. Coraz więcej zamówień na nią leci, klienci się dopytują o amerykańskie technologie ocieplenia. To jest kontakt do głównego dystrybutora na krajowy rynek, z którego również korzystam ze swoją ekipą doskonalaizolacja pl/#about-us. Polecam, bo ludzie doświadczeni w temacie i ich wyceny zgadzają się z rzeczywistością. A nie, że zaraz coś się zmienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2019 Ja również ocieplałem tą pianą i jestem bardzo zadowolony z efektów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudinio 0 Napisano Sierpień 4, 2021 Skontaktuj się może z firmą Termil (termil.pl). Duże doświadczenie w zakresie izolacji, profesjonalne podejście do klienta i jego potrzeb. Jeśli chodzi o mnie to uważam, że faktycznie na tą ofertę można liczyć i firma Termil będzie w stanie natrysk pianki wykonać sprawnie przy użyciu nowoczesnego sprzętu i z odpowiednią efektywnością, dzięki czemu faktycznie unikasz sytuacji, w której ciepło z domu będzie uciekało, dlatego pianka się sprawdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowaczek95 0 Napisano Maj 12, 2022 Jak szukasz dobrego wykonawcy to zobacz sobie ofertę ekopur-system.pl . Firma ma spore doświadczenie i jednocześnie to co kluczowe pracuje wyłącznie na maszynach wysokiej jakości więc masz gwarancje, że izolacja wykonana będzie w pełni profesjonalnie. Po wykonaniu dostaniesz deklarację z informacją o maszynie i samej piance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach