Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię warszawy

nie lubię WARSZAWY

Polecane posty

Gość nie lubię warszawy

nie lubię Warszawy i nie chciałabym tam mieszkać, ani nigdy nie  mieszkałam. Wszyscy mówią że w Warszawie nie ma życia studenckiego! Dlaczego?

Gość nie lubię

w III RP - Warszawa to taka duża wiocha - bez kultury, życia studenckiego, na dodatek wciąż mówi się że symbolem tego miasta jest Pałac Kultury

Gość gość

Lubię warszawę gdyż właśnie w Warszawie historię widzi się na każdym kroku, Warszawa jest świetnie skomunikowana, w Warszawie znajdują się najlepsze uczelnie w Polsce, a poza tym Warszawa jest, dużo ładniejsza od Berlina (nie mieszkam w Warszawie ale często bywam), jeszcze dodam że jest świetne muzeum powstania,

Gość ....

sama patologia sie tam chyba przeprowadzila

Gość nie lubię

W Polsce są lepsze miasta niż Warszawa , Warszawa kojarzy mi się z Pałacem Kultury i nowoczesnymi wieżowcami obok . Ani jedno ani drugie nie jest ładne

Gość nie lubię

te połączenie Pałacu Kultury i wieżowców - to jak połączenie Moskwy z Nowym Jorkiem - nienawidzę tych miast!!!

Gość gość

W każdym mieście są brzydkie blokowiska ale w Warszawie są też miejsca ładne choćby starówka, poza tym w Warszawie są dwa lotniska i metro a jak ktoś widzi tylko pałac kultury to współczuję  spostrzegawczość.9

Gość lubię

Do Warszawy pojechałem 2 razy i bardzo podoba mi się to miasto:classic_smile:A przy Pałacu Kultury byłem i zrobił na mnie wrażenie, ale niestety do środka nie wszedłem:classic_sad:Ale mam nadzieję, że kiedyś pojadę jeszcze raz i zobaczę wnętrze tego pałacu:classic_wink:

Gość Dominika

Ja byłam w Warszawie w McDonaldzie! 😄

Gość Dawidek

A ja mieszkam w Otwocku i pod pałac mam 30min SKM 😉 Ewa jest zajebista poprostu przyzwyczajeni jesteście to stodoły i Zetora