Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jestem wykończona tym wszystkim. Mam tego dosyć

Polecane posty

Gość Gość

Niedawno skończyłam 19 lat. Jestem po próbnej maturze, ang poszedł mi na 64, matma i biologia powyżej 30, chemia najgorzej mniej niż 30, bo była strasznie trudna, spory stres do tego. Mama zaczęła mnie już straszyć, że wyląduje na bruku, że skończę jako sprzątaczka, kasjerka czy będę zamiatac ulice. Ja jej tłumaczyła że stres i w ogóle i większość osób z chemii i biologii miało slabe wyniki mało kto wysoki wynik, że będę się przykładać że jestem świadoma tego co się stało. A ona mówi że mnie nauka nie obchodzi że mnie ino net obchodzi, ale to nieprawda przecież na fejsa wchodzę tylko po to by wysłać komuś życzenia jakby tego było mało to jeszcze rozpowiada nieprawdziwe rzeczy że wszystkich spowiadam kto kiedy się urodził ale ja daty wiem z fejsa i rozmów rodzinnych jakie słyszę gdy przechodzę, dodam że lepsze relacje mam z wujka i ciociami kuzynami którzy chwała mnie za to że mam pamięć do dat że jestem spokojna nie pije nie pale nie imprezuje. Jeszcze uczę się na pasek przez podstawowke gim i 1 i 2 Lo miałam pasek, teraz w klasie maturalnej też zamierzam walczyć o pasek. Mama nie chce słuchać moich tłumaczeń i straszy mnie ze będę miała najgorsza przyszłość że nie będę miała wykształcenia. Płakałam brzuch mnie bolał już sb wmawiam że będą wrzody

Gość Gość

W dupie to mamy. Do roboty się weź i rób na siebie leniwa dziolcho z dwiema lewymi rękami. Nikt za ciebie nie będzie zapierdalał.