Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uzbek

czy podobaja wam sie wasze kobiety bez makijażu?

Polecane posty

Gość Uzbek

bo mi moja czasem mniej

Gość gość

szczerze..no mniej, ale ja jak się nie ogole też wyglądam hoo#yowo więc jest 1:1. 

Gość rada
3 minuty temu, Gość Uzbek napisał:

bo mi moja czasem mniej

tak to jest jak sie poznaje wytapetowaną lalę a potem szok, wpier trzeba kazac umyć Jej na poczatku znajomości gębę a potem się zastanowić czydalej Ci odpowiada. makijaż zmienia twarz jej proporcje az tak,że  szkodaa gadać

Gość gość
5 minut temu, Gość rada napisał:

tak to jest jak sie poznaje wytapetowaną lalę a potem szok, wpier trzeba kazac umyć Jej na poczatku znajomości gębę a potem się zastanowić czydalej Ci odpowiada. makijaż zmienia twarz jej proporcje az tak,że  szkodaa gadać

no to macie pecha bo KAŻDA kobieta, nawet ładna, wygląda w makijażu lepiej niż bez niego - przynajmniej minimalnym, nie mówie tu nawet o kilogramowej tapecie. Powodzenia w szukaniu tych "naturalnych" piękności bez skazy.

Gość gość

Moj maz lubi mocniejszy makijaz wiec pewnie bez podobam mu sie mniej 😛

Moja dziewczyna w makijażu jest ładna, a  bez przeciętna, czyli jak większość kobiet.

Gość tak tak

Były czasy, że byłam piekna bez makijażu a, w to ho ho. A teraz bez jestem fuj a, w może być.

8 godzin temu, Gość rada napisał:

Zgadzam się zdecydowanie.

Gość bbbbb

ja jestem kobieta i jestem w  szoku jak inaczej wyglądają youtuberki zanim zrobią makijaż, to całkiem inna twarz, szok, nie dziwie się ze można dostać rozdwojenia jazni od różnych wizerunków w dzień i w nocy

Gość bbbbb

tak tak a ty ile masz lat ze z pięknej az w fuj ? 

Gość Gość

Dzisiaj tapeta u wielu kobiet to podkład co najwyżej bo rzęsy i brwi po wodzie bez zmian. Usta też.

Gość na krzywy ryj

makijaż jest dla dzieciuchów niedojrzałych, prawdziwa żądza seksualna w niewielkim stopniu zależy od wyglądu kobiety, a od tego czy to ta jedyna, takiej sie pożąda dla samego faktu, ze to ona, a nie dlatego jak wygląda. Nie zrozumiesz dopóki tego nie doswiadczysz. A kobietom można tylko współczuć, ze żyją w czasach absolutnego przymusu malowania sie godzine dziennie, boże jakie to musi być strasznie męczące i uniemożliwia im wzrost dobrych energii ducha i mocy wewnętrznej dająć neurotyczny dramat spokoju jedynie na chwile po tych wszystkich zabiegach. 

Gość oczywiscie
31 minut temu, Gość na krzywy ryj napisał:

A kobietom można tylko współczuć, ze żyją w czasach absolutnego przymusu malowania sie godzine dziennie, boże jakie to musi być strasznie męczące

Jakiego przymusu? Maluję się góra 15 minut i po moim wyjściu do ludzi zawsze lata za mna jakiś facet a czasem kilku.

Gość gość

Ja nie odczuwam zadnego przymusu. Lubie mocny makijaz, ale jak mi sie nie chce to wychodze bez. 

Gość Forever alone

czy podobaja wam sie wasze kobiety bez makijażu?

X

Nigdy nie miałem kobiety 😞

Gość Tutek

Mi się podoba bo to moje serduszko i wtedy czuje się pewniejszy bo wiem że jestem przystojniakiem. Za to w makijażu ona mnie przewyższa

Gość Gh75rchi

Mężczyźni oglądają się tylko za tymi umalowanymi taka prawda A nie każda kobieta przeznacza na makijaż godzinę czy dwie,niektóre potrafią zrobić się na bóstwo w 15-20min.Mezczyzna który kocha odbiera kobietę jako całokształt,nie patrzy tylko na to czy jest umeblowana czy nie..przestańcie potępiać kobiety za to że się malują i dbają o siebie

Gość Ossmiorniczkaa

Są kobiety które bardzo mocno się malują bo z natury są brzydkie A jednak mają facetów chociaż nie sądzę żeby były umeblowane 24h/7 przez 365dni w roku

Jak nie ma ubrania na sobie to bez znaczenia czy ma makijaż czy nie :-D

Gość Tapeta

Brzydkie musza sie malowac by wyjsc do ludzi, piekna ma to gdzies, bez tego ma wielbicieli, to na co kolejni? Przymalowanie kompleksow nie dla pewnych siebie i wolnych duchem, przyduszone pory:) calowanie fluidow blee