Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paradoks123

Nie wiem sama już co robić chce walczyć ale jak

Polecane posty

Mainowice sytuacja wyglada tak , byłam z chloapakiem 3 lata on odszedł praktycznie z dnia na dzień , a kI nadal jest ciężko ...ogólnie układało nam się bardzo dobrze ... chociaż byłam za bardzo wybuchowa i nerwowa chodź umiałam rozmaiwacvtez spokojnie , ale momentami miałam wrażenie ze on nie chciał rozmawiać o problemach bo bal się ze wyniknie z tego awantura , a większość ich było z powodu braku akceptacji jego rodziców co do mojej osoby .. rozstaliśmy się 1,5 miesiąca temu nie mamy z sobą kontaktu , powiedział ze to definitywny koniec unika mnie mieszkam w małym mieście i jednak ciężko się nie widywać przypadkiem nawet jak ma się wspólnych znajomych , jednak zaczęłam nad sobą pracować poszłam do psychologa żeby popracowa nad swoimi nerwami i wycuchowoscia , mówiłam wcześniej mu ze zaczęłam coś robić w tym kierunku powiedział ze nie wierzy ze znów by było to samo i wg i nie wiem bardzo go kocham sadze ze on tez mnie kocha , bo miłości nie da się wyrzucić z dnia na dzień a wydaje mi się tez ze unika mnie żeby jemu tez było łatwiej , kocham go chciałabym zawalaczyc ale już sama nie wiem jak dlatego proszę was o pomoc ... 

Gość niematematu@protonmail.com

Nie bądź naiwna....jak powiedział że koniec to raczej nie jest Toba zainteresowany.....