Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Takja

Kobiecy wtrysk...

Polecane posty

Czy mógł by się ktoś wypowiedzieć na ten temat?Ostatnim czasie właśnie mnie to spotkało.... Teraz za każdym stosunkiem mam te wtryski. Czy tak ma byc? 

20 minut temu, Takja napisał:

Czy mógł by się ktoś wypowiedzieć na ten temat?Ostatnim czasie właśnie mnie to spotkało.... Teraz za każdym stosunkiem mam te wytryski. Czy tak ma byc? Kobieta fontanna. 

Gość Anka

Wydaje mi się,  że to normalne. Sama czasem tak mam.

Gość Mmmmmmmm

Niestety nie udało mi się dać tego kobiecie, ale z tego co zrozumiałem wytrysk u kobiety jest wynikiem penetracji punktu x znajdującego się w okolicy ujścia macicy (na końcu pochwy) niestety stymulacja tego obszaru wiąże się z bólem u niektórych kobiet, więc jeśli tak nie masz to gratuluję. Jak dla mnie to normalne jeśli tak masz, jeśli chcesz innych orgazmów to Zmień pozycję na taką bez drażnienia tylnej ścianki

1 godzinę temu, Gość Mmmmmmmm napisał:

Niestety nie udało mi się dać tego kobiecie, ale z tego co zrozumiałem wytrysk u kobiety jest wynikiem penetracji punktu x znajdującego się w okolicy ujścia macicy (na końcu pochwy) niestety stymulacja tego obszaru wiąże się z bólem u niektórych kobiet, więc jeśli tak nie masz to gratuluję. Jak dla mnie to normalne jeśli tak masz, jeśli chcesz innych orgazmów to Zmień pozycję na taką bez drażnienia tylnej ścianki

Tak tak oczytałam się troszkę na ten temat. Jest to bardzo przyjemne uczucie a wręcz przeciwnie boskie, nie odczuwam żadnego bólu sama rozkosz, tylko właśnie to mnie troszkę zmartwiło że jak pojawiło się raz to teraz za każdym razem tak jest.Szczeze powiem jak by to pozycja nie była to niema to większego znaczenia,i tak jest. Podczas dłuższego stosunku jest ich ok 4-5, siła wytrsku też jest różna,tak samo z ilością. Chłopakowi to nie przeszkadza tylko go jeszcze bardziej nakręca. 

Dzięki za info. Pozdrawiam 😉 

16 godzin temu, Gość Anka napisał:

Wydaje mi się,  że to normalne. Sama czasem tak mam.

Właśnie czasem, ok mogło by tak być. Ale ja mam to za każdym razem i to kilka w ciągu jednego stosunku. 

Gość Gość

ty sikasz fuj

2 godziny temu, Petro chłopiec napisał:

Koleżanka w gimnazjum tak miała.

No pogratulować koleżankce skoro osiągnęła taki szczyt w tak młodym wieku 😉

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

ty sikasz fuj

Nie nazwała bym tego tak. Dla sprawdzenia proszę żebyś troszkę poczytał na ten temat. 

Pozdrawiam 😉 

4 godziny temu, Gość Mmmmmmmm napisał:

No chyba nie do końca. Od seksu analnego albo oralnego też tak mam 😛

2 minuty temu, Pedalski_Głosik napisał:

Zgodzę się też z koleżanką pod każdą postacią on występuje. 

Gość Mama

A czy zawsze jest to rozkosz ? Tylko z obecnym partnerem udało nam sie osiągnąć u mnie wytrysk jednak Noe powiem żebym sie wila przy tym .czuje ze nadchodzi w jakiś sposób mogę to kontrolować ale nie jest to tak przyjemne jak orgazm .

Gość Gość
13 godzin temu, Pedalski_Głosik napisał:

Seks analny ble