Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milyEM

Jak zdobyć kobietę idealną?

Polecane posty

Gość milyEM

Cześć, chyba niedawno poznałem kobietę która jest praktycznie moim ideałem. Jest bardzo inteligentna i jednocześnie bardzo ładna, zawsze marzyłem żeby miała jednocześnie te dwie cechy moja idealna kobieta. Pracujemy razem i mamy bardzo dobry kontakt, ja tez chyba jej się podobam ale zastanawiam się jak szybko pogłębić naszą znajomość. W sensie zawsze gdy z innymi kobietami się spieszyłem to wszystko się waliło, a nie chce wypuścić z rąk tak wyjątkowej dziewczyny, to może być jedyna taka okazja w życiu. Powiedzcie mi proszę jak mam działać, czy lepiej powoli budować napięcie czy działać szybko i zdecydowanie żeby się nie znudziła moją osobą?

Gość whichone

Zalezy jaka kobieta.Opisz jej charakter.Moze pomoge

Gość milyEM

Tak jak wspominałem jest inteligentna, bardzo aktywa, uprawia dużo sportu, rozrywkowa, lubi się śmiać z moich żartów, pomocna, troskliwa, ciekawa świata, lubi podróże. Jest wyluzowana i ma dystans do siebie

Gość gość

I tak wszystko spieprzysz w ciągu pół roku. O ile to prawda - ty przecież siedzisz na kafe 24  na dobę, więc niby jaka praca? 🙂

Gość whichone

Wydaje mi sie,ze tanim komplementem jej nie zdobedziesz 😛 Z tego co zauwazylam tego typu babki czesto same sobie wyrywają facetów. Interesują je tylko faceci przebojowi, podobni do nich samych. Nie lubia niesmialych i wrazliwych.Jesli taki jestes to lepiej sobie odpusc, bo zostaniesz nie tylko wykorzystany  finansowo ale i wykastrowany psychicznie

Gość gość

Błąd. Mogła się właśnie uwolnić od jakiegoś toksyka. 

Gość milyEM

Panowie i Panie to co ja mam w takim razie robić? Działać szybko czy powoli?

Gość Hihihi

Idealna czyli jak najbardziej wolna, nie zniszczona przez nedzne spoleczenstwo. 🙂

Gość Hihihi

Wolna i sama cale zycie. Nie zadajaca sie z nikim nigdy. Hihihi. Ciekawe czy to mozliwe kogos takiego spotkac. Oczywiscie ze dzialac powoli.

Gość Gość

I tak twoje kolejne sukcesy w pracy  w zdobywaniu stracą na wartości.Lecz się na głowę lub u psychiatry.Wszystkie tematy związane z podrywaniem są twoje i kolejny nie ma sensu 

Gość fefke

Wolna i sama cale zycie. Nie zadajaca sie z nikim nigdy. Hihihi. Ciekawe czy to mozliwe kogos takiego spotkac. Oczywiscie ze dzialac powoli.

x

gdzie autor to napisal bo nie widze?

9 godzin temu, Gość milyEM napisał:

Panowie i Panie to co ja mam w takim razie robić? Działać szybko czy powoli?

Normalnie.

Spróbuj przenieść znajomość na jakiś neutralny grunt poza pracą. Zaproś ją na kawę albo nie wiem, podwieź do domu.

Pracujecie razem więc pretekstów możesz znaleźć mnóstwo.

Zobacz jak się będzie sytuacja rozwijać, czy ona w ogóle jest zainteresowana. Bo może być miła, bo po prostu ma taki charakter. Nie inicjuj za szybko kontaktu fizycznego. Jak jest taka ładna to pewnie goście się do niej często kleją.

Gość ZnawcaŻycia

Zgodzę się z Milvą, zaproś na kawę, odprowadź ją na przystanek lub podwieź do domu, spotkaj się z nią na mieście w weekend. Potem powinno się wszystko rozwijać i być może zaiskrzy. Nie zepsuj tego zbyt szybkim dążeniem do kontaktu fizycznego.

Gość Gość

Kiedyś każda była idealna a teraz by dopłacili żeby ktoś zabrał 🤣🤣