Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksi

Czy faceci tak odreagowują?

Polecane posty

Gość maksi

Skad ta zmiana u chlopaka?  Bylam z nim pol roku,poznalismy sie na jednym z portali internetowych, kiedy sie poznawalismy mial w rubryczce,ze szuka milosci,flirtu,przyjazni.A dzis patrze ze znow aktywowal profil pare dni temu  i tym razem ma ze szuka seksu...dziwne i niepodobne do niego

Gość Kamila

Zapytaj go czego mu brakuje skoro dalej ma aktywny profil. Takie sprawy nalezy załatwiać od razu, bo tylko się będziesz tym męczyć. Kiedyś sama pisałam z chłopakiem, potem się okazalo że znalazł sobie dziewczynę a profil randkowy dalej miał... Nie cierpie takich krętaczy. Jeszcze jak tylko się spotykałam z moim chłopakiem, mial urodziny i jakaś laska mu złożyła życzenia urodzinowe - dużo miłości, on podziękował grzecznie a ona potem dopisała że to ona jest jego miłością, lajkowała wszystkiego jego zdjęcia, pisała komentarze... usunął to a po pewnym czasie ją ze znajomych. Zauważyłam to i po prostu zapytałam go o nią, a on mi powiedział że chyba jakaś się w nim nieszczęśliwie zakochała. Po tym czasie już był spokój. Dlatego mówię, najlepiej porozmawiać od razu.

większość facetów tzw "ruchaczy" to po prostu mężczyźni którym nie wyszło z kobietą lub kobietami i postanowili sobie, że od teraz nie będą angażować się w związki na poważnie tylko szukać seksu bez zobowiązań. sam też tak mam.

Gość maksi

Kamilko, my jestesmy juz po zerwaniu,to co innego.

Gość Onsam

Z portalu samo to tlumaczy

Gość maksi

To fajny,przebojowy chlopak,nie ma problemow z nawiazywaniem kontaktu.Ja tez nie i zarejestrowalam sie tam z ciekawosci.

PS.To ja polecialam w kulki