Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona

jak mozna oddac 4 letnie dziecko do adopcji?! no jak?!

Polecane posty

Gość zaskoczona

Sa takie matki. 

Gość Kokosz

Daj spokój, to było głupie prowo tylko 

Gość Gosc

Prowo czy nie to takie przypadki sie zdarzaja. 

Gość Na chwilę

Ktoś oddał i to sprawa tej osoby. A Ty się zajmij swoim życiem, a nie interesujesz innymi. 

Gość Bbb

Przecież to było prowo. Zadna kobieta która to zrobi nie pisze o tym z takim spokojem obcym ludziom co sUE emocjonujesz. 

Gość gosc

Calkiem mozliwe ze to nie bylo prowo bo tez kojarze taka sytuacje

Gość Gosc

Moze serio dziecior byl niegrzeczny i ja tak wkurzyl ze oddala a teraz czuje spokoj i dlatego pisze na luzie o tym 😄 ja tez bym oddala gdyby moj byl nie do wytrzymania

Gość Mozna

😫Może. Pracowałam w domu dziecka. Babka przyprowadzila 3 córki: od 1,5 r. do 5 lat z tekstem: od dziś to będzie wasz nowy domek. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Bbb napisał:

Przecież to było prowo. Zadna kobieta która to zrobi nie pisze o tym z takim spokojem obcym ludziom co sUE emocjonujesz. 

Z dystansem czasowym da radę. Podobnie jak da się radę opowiadać o poronieniach wyczekiwanych dzieci.

Gość gosc

A czy da się tak w ogóle zrobić w sensie prawnym? Z ciekawości się zastananwiam

Gość Hey
1 godzinę temu, Gość Mozna napisał:

😫Może. Pracowałam w domu dziecka. Babka przyprowadzila 3 córki: od 1,5 r. do 5 lat z tekstem: od dziś to będzie wasz nowy domek. 

Serio? Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że od tak się pożegnała itd. Przecież to napewno masa procedur. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Hey napisał:

Serio? Jakoś ciężko mi w to uwierzyć że od tak się pożegnała itd. Przecież to napewno masa procedur. 

Pewnie wcześniej załatwiła to co miała załatwić a potem przyprowadziła. 

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Bbb napisał:

A co ma plakac i histeryzować w tym co pisze? Nie kazda kobieta to histeryczka

Gość NOVA

A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne?
NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? 
Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas 
Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! 
ul. Krakowska 17/9  Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
7 minut temu, Gość NOVA napisał:

A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne?
NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? 
Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas 
Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! 
ul. Krakowska 17/9  Tarnów 143000350/796400893

Ale, że co? Dzieci niechciane można w niej magazynować?

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Ale, że co? Dzieci niechciane można w niej magazynować?

Hahaha 😄 śmieszne są te reklamy 😄

Gość Olga

No a jak mozna tak żyć swiadomie doprowadzając do zabrania,dzieci do domu dziecka.Ja dorastalam w latach 80 tych i tylko dwie rodziny na moim podwórku byly normalne reszta pijaki bieda,głód, dzieci zabieranie na siłę przez policje karetkami napierw do PO potem domy dziecka ,sama odwiedzałam  moje kolezanki w tych miejscach i ich młodsze rodzeństwo.Myślisz ze ich rodzice cos sobie z tego robili ,nie nic dalej chlali ,rozbawieni.Więc nie,dziwie sie to co piszesz bo są tacy ludzie i nic nie zrobisz. Ale tez wśród rodzin tez byli tacy co nie pili tylko po prostu mieli w dupie dzieci ,czy maja co jesc czy śpią w domu . Jak zabrali do domu dziecka to "wolni"  

Gość Gosc

Oczywiscie, ze sa tacy ludzie, ale rowniez sa kobiety, ktore probowaly, ale po kilku latach po prostu pogodzily sie z tym, ze nie nadaja sie na matki z roznego powodu.  Nie kazdy ma wbudowany instinkt rodzicielski- wszyscy jestesmy inni.  Dobrze, ze jak sobie ktos zdaje sprawe z tego to oddaje dziecko jak jest male i mozna dla niego znalezc nowy dom gdzie bedzie chciany i kochany.  

Gość Myślcie trochę

A już nie ...cie, bo dziecko to nie zabawka i nie ma takiej możliwości prawnej, żeby sobie przyjść i dziecko podrzucić do bidula. 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Myślcie trochę napisał:

A już nie ...cie, bo dziecko to nie zabawka i nie ma takiej możliwości prawnej, żeby sobie przyjść i dziecko podrzucić do bidula. 

Jest taka możliwosc

Gość Na chwilę
1 godzinę temu, Gość Myślcie trochę napisał:

Oczywiście, że jest możliwość oddać starsze dziecko. Wystarczy, że ojciec jest nieznany i matka zrzeka się praw rodzicielskich. Zresztą tamta kobieta nie napisała przecież jakie procedury dopełniła więc nie możesz powiedzieć, że przyszła sobie do DD i ot tak zostawiła dziecko. Jak się nie znasz to nie pisz bzdur. 

Gość gosc

dla mnie jest szokiem ze nikt z rodziny nie wezmie takiego dziecka. Jakby moja siostra czy meza siostra chciala oddac dzieci do domu dziecka do bym je wziela do siebie! A juz na pewno moi rodzice i tesciowie nie pozwoliliby zeby ich wnuki wyladowaly w domu dziecka!!!