Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeogromny problem z córką mojego faceta nie wiem co teraz

Polecane posty

Gość gość

Być może przesadzam, jestem nieobiektywna lub po porostu cięta na snią ale już nie mogę wytrzymać tego co się dzieje. W zeszłym tygodniu żona moja faceta wyprodziła się od niego a ja się do niego wprowadziłam. Niestety te szcześliwą dla mnie chwilę  z premedytacją zniszczyła Jego córka, wszędzie wrzucała swoje zdanie, krytykował i kompletnie nie umiała się zachować. Dziewczynka w naszą pierwsza wspóln anoc w tym mieszkaniu zażądała spania ze mną i z mężem mimo, iż miała przygotowane posłanie... Mam wraźenie, iż sytuacja jest prowokowana celowo, aby w chory sposób mieć ojca dla siebie . Zawsze córka jest stawiana ponad mnie, jak bym się nie starała i jak by ona nie przesadziła... Pytam tylko czy ja naprawdę przesadzam?

Gość Sarna

Jestes ...ka czy udajesz? To jest jego dziecko, zawsze bedzie wazniejsze od innych, zawsze najwazniejsze! To pewnie prowokacja.

Gość Gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

miała przygotowane posłanie... 

Wyborne! :classic_biggrin: Popracuj bardziej nad treścią, bo 100% z egzaminu nie dostaniesz :classic_smile:

Gość Gość U.

Strasznie jesteś z...a no ale trudno...

Gość Gość U.

z/j/e/b/a/n/a/ - bo cenzura coś mi tam zjadła

Gość gość

"przygotowane posłanie" hahahahaha 

To co? jej pokój w rodzinnym domu też kochanek zdążył zlikwidować, że musieliście jej przygotować specjalne posłanie? ale takie jak dla psa czy kota?

hahahaha 😄

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

W zeszłym tygodniu żona moja faceta wyprodziła się od niego a ja się do niego wprowadziłam. 

A pościel po niej chociaż zmienilas czy wpieprzylas się w jej koszulę nocną?

Gość gość

Autorka głupia, ale dobrze użyła słowa posłanie. Fakt, że w tej chwili określenie trochę archaiczne, ale poprawne. A wy zanim zaczniecie wyśmiewać, sprawdźcie najpierw co to oznacza, bo wychodzicie na większe idi/otki, niż sama autorka.