Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jako6

Po co żyć ?

Polecane posty

Gość Jako6

Witam !

Głupie jest to co robię, ale naprawdę nie mam co robić, a może ktoś mi tu pomoże. Mam 17 lat i moje życie jest w totalnym dnem. Inne osoby w moim wieku mają taki problem, że nie mają dobrego telefonu albo dziewczyny/chłopaka, a ja ... Byłem chory na nowotwór tarczycy rok temu miałem 2 operację i byłem leczony jodem, przeżyłem wtedy koszmar życiowy, bo byłem jeszcze głupim nastolatkiem bojącym się nawet zwykłego wenflonu. Teraz jestem już teoretycznie po tym wszystkim, ale dalej są badania i wizyty i znów będę miał podawany jod, a więc z tym będę musiał się męczyć długo jak nie całe życie. To kropla w morzu ... Jestem chory na pokrzywkę cholinergiczną. Nie mogę się zmęczyć ani zestresować, ponieważ swędzi mnie całe ciało i pojawiają się bąble, co wygląda bardzo źle i jak mówiłem bardzo swędzi, a jak czytałem ile lat to mają niektóre osoby to się załamałem ( czyli w życiu nawet nie mogę sobie pozwolić na najprostszy sport który uwielbiałem ) Dodajmy do tego problem z moim przyjacielem, gdzie prawdopodobnie będę miał zabieg za kilka miesięcy ... Tyle chorób ja już nie mogę wytrzymać przez to ciężko mi bardzo, a sam jestem nieudacznikiem życiowym nic nie potrafię i to nie jest głupie gadanie zdesperowanego 17 - latka ja naprawdę jestem beztalenciem i człowiekiem nieogarniętym, a bardzo się staram, żeby tak nie było. No to pewnie mnie ktoś wspiera ... Oczywiście. Rodzice są na krótkim włosku od rozstania, a ja wymieniam z własnym ojcem na dzień max 10 słów. Nienawidzę ludzi mimo, że bardzo bym chciał, ale są według mnie podli. Wszyscy teraz w moim wieku tylko piją alko i żyją takim światem, którego nienawidzę, jestem sam, no bo jak nie piję to nikt mnie nigdzie nie chce. Nie widzę swojej przyszłości i mam wrażenie jakbym chciał już to skończyć mimo, że to według mnie głupie. Jest mi bardzo przykro patrząc jak inni mają teraz swoje najlepsze lata, żyją życiem, bawią się, tworzą wspomnienia, a ja nawet w zwykłą piłkę nie mogę pograć, bo nie mam z kim, a przede wszystkim nie mam zdrowia ... Tyle ode mnie, wiem, że większość osób wali jakiś random'owy człowiek z internetu, ale mam prawo tutaj pisać to co pisze i nikt mi nie zabroni. Dzięki za przeczytanie 

Gość Vana

Znajdź w swoim życiu pozytywy. Nie zamykaj się w czterech ścianach. Nie wierzę, że masz tak puste życie mimo choroby. To wszystko siedzi w głowie. Poprostu taki masz charakter i inaczej nie potrafisz myśleć. 

Gość ....

zeby zdechnąć potem

Gość ...

sa przeciwienstwa jest dobro zlo zycie smierc i tak dalej

Gość Gunnn

po to żeby przeżywać fajne emocje

Gość Danny

Ciężko temat