Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pęd Sosny

Crusti Croc śmietanowo-serowe z Lidla za 30 zł.

Polecane posty

Gość Pęd Sosny

Bo taksówką dowiezione. Gdyby Bóg istniał, to powstrzymywałby mnie przed tak skrajną głupotą. Makao i po makale marlenko33. 

Gość Pan Kotarba
1 godzinę temu, Pęd Sosny napisał:

Bo taksówką dowiezione. Gdyby Bóg istniał, to powstrzymywałby mnie przed tak skrajną głupotą. Makao i po makale marlenko33. 

Czasem ciężko się z tobą nie zgodzić, mam tu na myśli twoja samoocenę odnośnie twojego braku bystrosci, a studzia żadko tu zagląda, choć ostatnio z nią pisałem.. 

Gość Pęd Sosny
2 minuty temu, Gość Pan Kotarba napisał:

Czasem ciężko się z tobą nie zgodzić, mam tu na myśli twoja samoocenę odnośnie twojego braku bystrosci, a studzia żadko tu zagląda, choć ostatnio z nią pisałem.. 

Pomijając już wyciągniętą z rękawa Studzię (o ... ci chodzi? Him się znudziła? 😄 ), naprawdę trudno traktować poważnie przygłupa, który ortografią po mordzie daje. Wracaj do szkoły, pato. Są licea dla dorosłych. 

Gość Pan Kotarba
2 minuty temu, Pęd Sosny napisał:

Pomijając już wyciągniętą z rękawa Studzię (o ... ci chodzi? Him się znudziła? 😄 ), naprawdę trudno traktować poważnie przygłupa, który ortografią po mordzie daje. Wracaj do szkoły, pato. Są licea dla dorosłych. 

Ok rzadko*

Pisze z tel i mam w doopie jedna czy dwie literki. 

Ale wracając do meritum, moja misja trwa i krok po kroczku osiągam swoje założone w 2014 roku cele na tym forum, i jako ciekawostkę zdradzę ci ze cel główny mam jeden, a wiesz jaki on jest? 

Gość Pęd Sosny
9 minut temu, Gość Pan Kotarba napisał:

Ok rzadko*

Pisze z tel i mam w doopie jedna czy dwie literki. 

Ale wracając do meritum, moja misja trwa i krok po kroczku osiągam swoje założone w 2014 roku cele na tym forum, i jako ciekawostkę zdradzę ci ze cel główny mam jeden, a wiesz jaki on jest? 

No nie wiem. Mój telefon ortów nie robi, sprytnie podpowiada. Screenshot-20190126-181108.png

Ale wracając do meritum, weź ty się człowieku pograj w życie czy coś. 😗

Gość Pan Kotarba

Nie wiesz... 

Więc ja ci podpowiem. 

Face to face z tobą!

i masz moje słowo że nadejdzie dzień w którym ktoś do ciebie powie "siema to ja Kotarba" ale po chwili zgaśnie światło... 

Gość mueehehehe

"żadko" hahaha co za analfabeta, od razu widac, że srato to wieśniak bez szkoły

Gość Pęd Sosny
2 minuty temu, Gość Pan Kotarba napisał:

Nie wiesz... 

Więc ja ci podpowiem. 

Face to face z tobą!

i masz moje słowo że nadejdzie dzień w którym ktoś do ciebie powie "siema to ja Kotarba" ale po chwili zgaśnie światło... 

Face to face, to ja z kobietami robie. Miałeś swoją szansę, ale nawet to ...oliłeś. 😗

Gość Pan Kotarba
3 minuty temu, Pęd Sosny napisał:

Face to face, to ja z kobietami robie. Miałeś swoją szansę, ale nawet to ...oliłeś. 😗

O czym znowu bredzisz ćpunku?? 

Wskakuj w Tico i dawaj na A4 w stronę Kato, gwarantuje ci chętnie cię przywitam🤗

Gość Pęd Sosny
1 minutę temu, Gość Pan Kotarba napisał:

O czym znowu bredzisz ćpunku?? 

Wskakuj w Tico i dawaj na A4 w stronę Kato, gwarantuje ci chętnie cię przywitam🤗

Gwarantowałeś to już wielokrotnie, tak że skończ i wypierdalaj, bo trochę za stary już na ciebie jestem. 

Gość Pan Kotarba
6 minut temu, Pęd Sosny napisał:

Ty też, miałeś szansę z analką i nawet jej za kolano niezlapales hahahaha ostatnio pisała że nic nie było, bo jesteś cienki😂😂😂✋

Gość Pan Kotarba
2 minuty temu, Pęd Sosny napisał:

Gwarantowałeś to już wielokrotnie, tak że skończ i wypierdalaj, bo trochę za stary już na ciebie jestem. 

Masz moje słowo i zapamiętaj ten post! 

Ten dzień nadejdzie...