Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka koleżanki nie do uwierzenia

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku. Córka koleżanki ma 21 lat, i jest w trzeciej ciąży. Do tego poprzednia dwójka ma jakies wady genetyczne i wymaga rehabilitacji... dziewczyna mieszka z mężem i dziecmi w jednym pokoju... na fb opis ''szlachta nie pracuje plebs haruje''. Wiem ze napiszecie ze to prowo, bo to takie ''karynowe'' i stereotypowe, ale...jprd:( W sumie jej matka ma 6 dzieci, i do niedawna tez mieli jeden duzy pokoj( teraz mają dwa) ale...jprd

Gość xcdfcfc

właśnie takie patologie rozmnażają się, aby tylko dostać 500*

Gość gość
7 minut temu, bazienka napisał:

wypiedzielilabym z domu, doosli sa to niech sobie radza, won

Skąd wypierdzieliła? Ona u tego chlopa mieszka, nie wiem czy on ma kawalerke czy wynajmują czy co bo nie spytałam o szczegóły, a moze i w jego rodzinnym, ale wiem ze ona mąż  i dwójka dzieci, wkrótce trójka w jednym pokoju. Jej rodzice nie lepsi bo sami jak pisałam do niedawna mieli 1 pokój w starym domu z lat 20, od niedawna są tam dwa pokoje. i ten chłop jak gdzies pracował to zaraz prace tracił, ta koleżanka pracowała, potem ciąża i długa przerwa, potem znowu praca, ciaza itd, duzo tej pracy nie było. I powiedzcie teraz, ze dzieki niej jest 6 nowych pzyszłych podatników? Jak córka juz wziela przykład z mamusi? Tyle ze jej dzieci choc zdrowe i jakby nie było zadbane(ciul ze dzieki wiecznym zapomogom). Ale dzieci tej córki są chore, jedno i drugie, a ona w 3-ciej ciazy, a za pare lat to nie wiem... w szoku jestem

Gość gość

teraz patrzę na foty na fb... cieszą michy do aparatu a w rękach dziecko, uślinione, brudna bluzeczka z tak naciągniętym dekoltem ze prawie do połowy brzuszka...w ogóle z fot juz widac jaka patola

Gość gość

Ale jest szpan, bo na jednej focie mają oryginalne koszulki od Szwagrów z yt, a w łapie kij do selfie.Booze

Gość Mala syrenka

O kurła, dwoje dzieci z obciazeniem i kolejna ciaza? Widac, ze z mysleniem kiepsko. Narobimy dzieci, jakos to bedzie. Panstwo da, dobrzy ludzie pomoga. 

Gość Mala syrenka
38 minut temu, Gość xcdfcfc napisał:

właśnie takie patologie rozmnażają się, aby tylko dostać 500*

Takie cos istnialo tez przed przed 500 i jakby 500 sie skonczylo, to tez bedzie. 

Gość gość

Ja sie dzis dowiedziałam i szczena mi opadła. Ta dziewczyna ma 21 lat!!!wiedziałam o dwójce i wtedy to już był szok, bo drugie było błyskawicznie po pierwszym, a dzis poznałam szczegóły, że jeden pokój, że tamte dzieci chore, i że trzecie w drodze. Ta dziewczyna sama dorastała w jednym pokoju z rodzicami i rodzenstwem, i zamiast lepszego losu robi sto razy wiekszą patologie niz sama miała... no dla mnie niepojęte

Gość gość
3 minuty temu, bazienka napisał:

aaabo mysalam, ze  z matka sie gniezdzi.. swoja doga pozazdoscic kolezanek, ja sie z taka patola nie zadaje

niech sobie radza pasozyty jedne, pincet plus powinno byc tylko dla pracujacych

Waż na słowo psycholożko ze śmietnika. Znam jej matkę, bo przed ostatnią ciążą chwilę sprzątała u nas w firmie, i mieszka niedaleko mnie. 

Gość Ananasa

To jest żywot! Najlepsze, że po 6 dziecku ich sytuacja materialna będzie lepsza od Twojej -narzekającej na bezdzietność singielki.

Dla każdego dziecka przynajmniej pokój 3x2m, łazienka 2x1m, kuchnia 3x3m, dla rodziców 4x3m. Wtedy model 2+6 może godnie funkcjonować na ok.80m2 licząc z przedpokojem.

Gość gość

A dzis sie zgadałam ze wspólną znajomą i ona powiedziała, ze ta koleżanka zła na córkę strasznie, no i sie dowiedziałam za co

Gość gość
2 minuty temu, Gość Ananasa napisał:

To jest żywot! Najlepsze, że po 6 dziecku ich sytuacja materialna będzie lepsza od Twojej -narzekającej na bezdzietność singielki.

Dla każdego dziecka przynajmniej pokój 3x2m, łazienka 2x1m, kuchnia 3x3m, dla rodziców 4x3m. Wtedy model 2+6 może godnie funkcjonować na ok.80m2 licząc z przedpokojem.

No i? Sory, wolę byc bezdzietną singielką, niż rodzic chore dzieci. 

Gość gość
8 minut temu, bazienka napisał:

aaabo mysalam, ze  z matka sie gniezdzi.. swoja doga pozazdoscic kolezanek, ja sie z taka patola nie zadaje

niech sobie radza pasozyty jedne, pincet plus powinno byc tylko dla pracujacych

Jasne bazia że ty się z patologia nie zadajesz, ty ją tworzysz:)  Jesteś kwintesencją słowa patologia, nektarem, podręcznikowym przykłaem patologii

Gość gość

To jest tak abstrakcyjne i absurdalne ze nie do uwierzenia...

Gość Mala syrenka
8 minut temu, Gość gość napisał:

To jest tak abstrakcyjne i absurdalne ze nie do uwierzenia...

Takie sytuacje, kiedy co rok to prorok, male perspektywy, slaba sytuacja ekonomiczna mieszkaniowa, fakt to abstrakcja, ale nie od dzis tacy ludzie maja dzieci, bezmyslnie je sprowadzajaca w ta biede i umyslowa i materialna, ale kiedy rodzi sie chore dziecko i kazde kolejne moze byc obciazone, a oni dalej "cisna", pewnie z mysla, ze moze to kolejne bedzie jednak zdrowe, to jest dopiero absurd... nie wiem co takimi ludzmi kieruje, ze tak ryzykuja. 

Gość gość

Ta dziewczyna w wieku 18 lat wziela slub... potem zaraz ciaza, nastepna i następna... zamiast używac zycia, podróżowac pracowac uczyc sie czy cos, to dziecko rok za rokiem i kiszenie sie w jednym pokoju. Do tego dzieci chore. 

Gość gość
5 minut temu, bazienka napisał:

hahah autorka pietnuje corke, ale jak powiedziec wprost ze to PATOLOGIA to sie obrusza

hipokryzja, znasz takie slowo?

Ty jestes upośledzona i to ciężko... nie chodzi mi o to ze nazwałas moją znajomą patologią, tylko o to, że mnie wysmiewasz że ja się z patologią zadaje. A ja jak mówilam poznalam ją pare lat temu w pracy, a ze z jedngo miasta jestesmy to sory trudno nie znac, zwłaszcza ze byli tez w lokalnej gazecie

ja znam inna dziewczyne  ktura myslała ze jak nie bedzie uzywac numerów  telefonów to nie bedzie placiła   abonamentów  i co anabrała telefonów  i posprzedawała   i zaczeły do niej przychodzic rachunki  i na w szoku    bo placila  300zł bo uzywała i teraz kolejne  400zł doszły jej rachunki  a oczywiscie brała telefony z najwyszej polki   p20 i inne