Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tynnika

Porzucona matka polka

Polecane posty

Gość Tynnika

Witajcie odwrzylam sie do was napisać bo sobie już nie radzę.Mam39lat jestem matka 3dzieci.Z mężem jesteśmy a raczej żyliśmy razwm pezez 20lat.Ale tu nie o mnie chodzi.Mąż od jakiegos czasu szukal roznych bodźców abyśmy poniekąd  odnalezli dawnych nas .Ex pewnedo dnia poznał kobiete rownolatke z ktora robil jakies biznesy.Ta dziewczyna probowala zdobyc moje zaufanie i jej się to udało nawet pojechalismy na wakacje zabierajac ja bo byla po roztaniu z facetem.Po  powrocie zaczely sie uniki nie wracanie na noc do domu.Ja cos juz wtedy zaczynałam podejrzewac choc mąż zaprzeczal a ze w tamtym okresie najmlodsze dziecko miało rok wiec bylam przemeczona i wolakam nie widziec problemu.Ale do sedna we wrzesniu maz tak po prostu wyszedl z domu nie bylo go przez 3dni ja zaalarmowalam policje i znalazl sie ale z informacją ze odchodzi do niej.Obecnie ona odsiaduje wyrok za posiadanie i chandel srodkami odurzajacymi.Zaraz po tym jak zostal sam zaczol doceniać co to rodzina obecnie. prubuje no wlasnie nie wiem czego..Ostatnio 3razy odbywalismy rozmowy i konczyly sie roznie z mojej strony byl placz krzyk wyrzuty.Obecnie widze ze mąż walczy  sam ze soba .Kobieta Tak zawladnela jego glowe i serce. Tu chcualby byc z rodziną bo widze ze teskni za spokojem z drugiej strony jest to zauroczenie choc twierdzi ze sie w niej zakochal.Ostatnio mąż prosil mnie o pomoc w wyjsciu z tej sytuacji.Podjol sie zobowiazan wobec Niej (paczki sprawy urzedowe i takie tam)Zaznaczam ze maz jest moja wielka miloscia mamy dzieci 13,11,3lata. W zyciu bylo różnie ale zawsze bylismy razem.To ja jwstem ta co zawsze prubuje ratowac. Mam propozycje emigracji i chyba to zrobie mezowi rowniez proponowalam POMOŻECIE BARDZO PROSZE O RADE JAK MAM POSTĄPIĆ.     Zrozpaczona