Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isiulka123

Czy on naprawdę mnie kocha ?

Polecane posty

Witam jestem tu nowa i potrzebuje wsparcia od was bo nie wiem co mam myśleć... Jestem z moim chłopakiem już 9lat mamy 2coreczki 7lat i 4mc. Zauważyłam, że jest wobec mnie obojętny... Dlatego zadawałam mu kilka pytań czy mnie naprawdę kocha mówił że naprawdę mnie kocha jest ze mną szczęśliwy... Pytałam czy zawsze będziemy razem to mówił "czy mam być miły czy szczery" a ja żeby był szczery no to powiedział, że nie wie czy będziemy razem na zawsze bo tego nie da się przewidzieć... A ja jestem pewna że kocham tylko go i chcę być z nim na zawsze nawet jak by się coś stało będę w stanie walczyć... Zapytałam czy mu się znudzilam to odpowiadał że "jeszcze nie" hmmm... a jak się kłócimy to wolę się nie odzywać bo znam jego gadki że powie " jesteś chora wyprowadzam się " albo " mam cię już dosyć" to dlatego wolę milczeć aż mu złość minie to zawsze pierwsza delikatnie z nim gadam i wtedy jest ok... A gdy widzi że płaczę to zamiast mnie przytulić pogadać itd to słyszę "przestań płakać bo mnie to wkur**" nie chce go stracić za bardzo go kocham za bardzo się staram a on taki obojętny jest... Mieszkamy u mnie co dostałam mieszkanie po dziadków no i niebawem chcemy się wyprowadzić na wieś ten dom będzie jego i dlatego chcę mieć pewność czy kiedyś nie wyrzuci nas albo coś bo gdzie będziemy potem mieszkać i też o to pytałam to mówił "wcale się nie musimy wyprowadzać". Mówił mi że jeśli kiedyś się rozstaniemy to nie chce już wiązać się z inną babą... Nie wiem co mam myśleć 😞