Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna ach to ty

Czy kiepska atmosfera w pracy byłaby dla was powodem do odejścia?

Polecane posty

Gość wiosna ach to ty

Kiepska tzn.- ze wspolpracownikami prawie nie rozmawiam bo są jacys malogadatliwi, choc teoretycznie nimili nie są'.

Szef się często czepia o jakieś ...y i tez czuje, ze jest do mnie tak srednio dobrze nastawiony, a kierowniczka jest caly czas zystansowana, a jesli jej sie cos ni spodoba np. moj urlop to pozniej sroi jakies fochy.

Nie mam tam praktycznie z kim pogadac, a w poprzedniej pracy bylo zupelnie inaczej bo mialam kolezanki, rozmawialysmy w przerwach i czulam sie tam zdecydowanie lepiej.

Waszym zdaniem to powod do zmiany pracy?

Gość wiosna ach to ty

Aha i merytorycznie radzę sobie dobrze bo to są proste rzeczy takie typowo biurowe, no ale ta atmosfera zaczela mnie dolować...

Gość wiosna ach to ty

............

Gość ania

praca jest od pracy, pogawedki po i tego sie trzymaj. Mozesz sobie umilac czas i srefowac po internecie.😉.

Pamietaj im mniej wiedza, tym mniej gadaja.

Gość uff

to zależy..ogólnie jeśli czujesz się bardzo źle tam a wiesz, że możesz łatwo znaleźć inną pracę to możesz ją zmienić, tylko nie wiadomo, czy w kolejnej będzie lepiej 😉 ale jak nie masz dużych możliwości to nie wiem..jak nie jesteś jakoś poniżana tylko po prostu mało z nimi rozmawiasz to pół biedy, ja w sumie przywykłam do ostracyzmu społecznego więc ja bym pracy z tego powodu nie zmieniała, ale to ja. W szkole byłam samotna i tak mi zostało już że przywykłam do tego, że mam mało kumpli 😛 ale Ty przywykłaś do czegoś innego więc kieruj się tym co Ty czujesz a nie tym co my to Twoje życie 🙂

w sumie zdarzało się, że w pracy miałam dobrą atmosferę i z kim pogadać i właśnie z tego powodu jej nie zmieniłam na "lepszą" bo chciałam przebywać z tymi ludźmi 🙂