Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grr

Nienawidzę bycia kobietą

Polecane posty

Gość Grr

Boże chyba sie zabije

Gość uff

dlaczego? super jest być kobietą 🙂 w muzułmańskim kraju przerąbane, ale u nas jest ok 🙂 ja bym się nie zamieniła z facetami

Gość Gość

Jestem facetem , ale chciałbym być kobietą .

Gość HuWdu

Zawsze można zrobić ginekomastię, wyciąć oba jajniki, brać męskie hormony i ćwiczyć na siłowni. Poszukaj "FtM surgery", u nas to dziwactwo. W krajach ubogacenia kulturowego i instytucji porywających dzieci obcokrajowcom (barNEvernet), takie przemiany są normalne.

Gość Karol

Jak ktos jest za  mietki by wytrzymywac psychicznie jako kobieta to gdzie ty chcialabys byc facetem 😄 Gwarantuje ci ze meski swiat to nie jest dla takich zaplakanych pic.ek jak ty

Gość Grr
8 minut temu, Gość Karol napisał:

Jak ktos jest za  mietki by wytrzymywac psychicznie jako kobieta to gdzie ty chcialabys byc facetem 😄 Gwarantuje ci ze meski swiat to nie jest dla takich zaplakanych pic.ek jak ty

Obudź się z ci pką między nogami a obecnym mózgiem. Tak się właśnie czuje, ułomy homofobiczne jak ty nie zrozumieją. Nie uważam sie za kobietę i 90 % społeczeństwa też mnie tak nie odbiera. 

Gość Marzena
3 minuty temu, Gość Grr napisał:

Obudź się z ci pką między nogami a obecnym mózgiem. Tak się właśnie czuje, ułomy homofobiczne jak ty nie zrozumieją. Nie uważam sie za kobietę i 90 % społeczeństwa też mnie tak nie odbiera. 

Daj mu spokój on ma MIĘTKIEGO  :D

Gość Karol

nie uwaza sie za kobiete moj boze tylko ulomy umyslowe moga cos takiego powiedziec to kim jestes? doczep sobie ogon  i wtedy beda cie uwazali za osla 😄 Zaden normalny facet nie ma takiego chorego myslenia wiec twoj mozg nie jest meski tylko totalnie zryty.  Kazdy jest tym kim sie urodzil a nie kim sobie wyobraza ze jest w swojej chorej glowie. Oczywiscie sa osoby twojego pokroju ktore mysla ze sa napoleonem lub hitlerem i przebywaja w pokojach bez klamek. Wiec moze odwiedz jakiegos dobrego psychiatre  moze ci pomoze 😄

Gość Grr
1 minutę temu, Gość Karol napisał:

nie uwaza sie za kobiete moj boze tylko ulomy umyslowe moga cos takiego powiedziec to kim jestes? doczep sobie ogon  i wtedy beda cie uwazali za osla 😄 Zaden normalny facet nie ma takiego chorego myslenia wiec twoj mozg nie jest meski tylko totalnie zryty.  Kazdy jest tym kim sie urodzil a nie kim sobie wyobraza ze jest w swojej chorej glowie. Oczywiscie sa osoby twojego pokroju ktore mysla ze sa napoleonem lub hitlerem i przebywaja w pokojach bez klamek. Wiec moze odwiedz jakiegos dobrego psychiatre  moze ci pomoze 😄

Zanim się wypowiesz poczytaj na ten temat u się doinformuj. Pewnie dla ciebie.za trudne wyglądasz na takiego co nigdy książki nie czytał. Wiesz gdzie mam twoją opinie? Zgadnij. Wiele kobiet HETERO na mnie leci pomimo mojej inności a na ciebie nawet mebel nie spojrzy 😄