Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cak3

Moja dziewczyna mało mówi

Polecane posty

Gość Cak3

Dopóki ja nie rzucę tematu, ona nie rozmawia. Trochę to dziwne. Ale za to ciągle na moje "powiesz coś" ona że "nie wiem". I jest ciągle przewrażliwiona że coś mi się stanie, kichnę sobie to juz jesy "co ci jest kochanie" albo jak noga mi zdrętwieje już "co się dzieje?" ja już mam dość tego. Cokolwiek mi się stanie, ona dostanie paniki. I są to błahe rzeczy.

Gość uff

ja też nigdy nie wiem co powiedzieć na pytanie typu " co powiesz" " co słychać" to są dla mnie puste pytania o nic więc odpowiadam na nie nijak 😉 no ale jeśli nie macie o czym rozmawiać to dziwnie faktycznie..zadawaj jej normalne, konkretne pytania bo gadka typu "powiedz coś" to coś najmniej kreatywnego do rozmowy co można wymyślić serio 😛

na mnie się niektórzy oburzają jak im odpowiadam na pytanie "co tam" "nic"..a ja się oburzam na takie głupie pytania 😛

Gość Jestem kobieta
7 minut temu, Gość uff napisał:

ja też nigdy nie wiem co powiedzieć na pytanie typu " co powiesz" " co słychać" to są dla mnie puste pytania o nic więc odpowiadam na nie nijak 😉 no ale jeśli nie macie o czym rozmawiać to dziwnie faktycznie..zadawaj jej normalne, konkretne pytania bo gadka typu "powiedz coś" to coś najmniej kreatywnego do rozmowy co można wymyślić serio 😛

na mnie się niektórzy oburzają jak im odpowiadam na pytanie "co tam" "nic"..a ja się oburzam na takie głupie pytania 😛

Na co słychać o ile jesteś facetem jest jedną głupia i chamska odp  odpowiedź. Usłyszałam od znajomego :

-Co słychać? 

-Młode nie chca dawać stare nie chcą zdy... 

Gość uff

znam tego typu powiedzonka 😉 używam tego ale wtedy kiedy wiem, że mogę 😉