Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwka

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Iwka

Jestem z moim narzeczonym od 4 lat, mieszkamy obok jego rodziny. Od zawsze było tak, że dla niego rodzina jest świętością i ja to popieram, natomiast za każdym razem czyli codziennie od jakiegoś czasu pomoc jego rodzinie kończy się piwem w garażu z którymś z braci.  Nie kończy się na jednym piwie A na kilku.  Gdy wraca do domu jest już nietrzeźwy i drażni go wszystko to co normalnie jest dla niego nieistotne, robi mi wtedy wyrzuty o wszystko nawet o moja pracę, twierdzi że on który jest inżynierem budownictwa cały czas się nabiega, a ja która pracuje w domu tłumacząc teksty nie jestem zmęczona, nie wspominając o tym że na mojej głowie jest pranie, sprzątanie i gotowanie. Ale z tym jakoś dało się żyć. Najgorsze jest to, że od jakiegoś czasu zastępuje mnie piwem. W tygodniu po pracy zje obiad i biegnie do braci pomoc im w czymś wraca do domu kiedy już śpię, tak jest też w sobotę kiedy zje w domu śniadanie, na obiad idzie do mamy i widzę go późno w nocy oczywiście jak zwykle po piwie, w niedzielę też spędza czas że swoją rodziną i wraca jak zwykle po piwie. Nie chce to zostawiać bo mi na nim zależy ale nie mam już pomysłu jak reagować.  POMOCY!!!!!!