Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomi

Brak pewności

Polecane posty

Gość Tomi

Mam penisa 13 cm długości i obwodu 14 cm . Już druga kobieta powiedziała mi że mam małego . Straciłem wiarę w siebie , mam teraz kompleksy i boję się podejść do dziewczyny i zacząć z nią rozmawiać żeby później znów mnie nie wyśmiała . Kurczę czy dla Was kobiety jest wielkość taka ważna , czy z tego powodu musicie aż tak dopiec facetowi ?  Czuję się teraz fatalnie i już nie mam pewności siebie . Nigdy z kobiet nie śmiałem się , zacząłem bać się kobiet i  teraz już nie wiem co mam robić .

Gość Tit

Wybieraj inne dziewczyny. Nie wiem czym sie kierujesz, ze spotykasz sie z chamskimi pustakami. To, czy ktos jest chamem czy pustakiem mozna zweryfikowac na poczatku znajomosci. Moze zwracasz uwage tylko na wyglad i dlatego tak trafiasz?

Gość Tomi

Nie lubię obrażać , a  zwłaszcza kobiety a tu takie coś . Teraz po tym boję się i straciłem pewność w siebie , boję się że znów będzie to samo . Dlaczego Wy kobiety jesteście takie mściwe ? 

Tomi nie wkładaj wszystkich kobiet do jednego worka. Rozumiem, że krytyka powoduje u ciebie strach w związku z kolejnymi relacjami ale chyba celujesz w złe dziewczyny. Jestem pewna że istnieją takie dla których to nie ma aż takiego znaczenia. Liczy się to jakim dla niej będziesz człowiekiem, seks to tylko dodatek. 

Gość Tomi
4 minuty temu, paaanitakaaa napisał:

Tomi nie wkładaj wszystkich kobiet do jednego worka. Rozumiem, że krytyka powoduje u ciebie strach w związku z kolejnymi relacjami ale chyba celujesz w złe dziewczyny. Jestem pewna że istnieją takie dla których to nie ma aż takiego znaczenia. Liczy się to jakim dla niej będziesz człowiekiem, seks to tylko dodatek. 

Przepraszam , nie wkładam ale czuję się fatalnie teraz z tym . Jestem dobrym człowiekiem , bynajmniej staram się i może tą dobroć kobiety wykorzystują . Nie można rozstać się w zgodzie , być kumplami ? Tylko upokorzyć zmieszać z ziemią , boję się że przy następnym spotkaniu będzie to samo i już nie udźwignę tej krytyki .

Jasne że można rozstać się w zgodzie. Trafiłeś źle po prostu 🙂 może następnym razem poczekaj ze zbliżeniem seksualnym. Pokochajcie najpierw siebie, swoje charaktery.Unikniesz krytyki jesli nie będziesz spał z kobietą która nic do ciebie nie czuje. Taka która się w tobie zabujaaa  raczej nie powie Ci nic na temat twojego nooo 😉  bo nie to się będzie dla niej liczyć.

Gość Tomi

Chyba przerzucę się na mężczyzn. Może chociaż oni mnie docenią.

Gość ciri
44 minuty temu, Gość Tomi napisał:

Mam penisa 13 cm długości i obwodu 14 cm . Już druga kobieta powiedziała mi że mam małego . Straciłem wiarę w siebie , mam teraz kompleksy i boję się podejść do dziewczyny i zacząć z nią rozmawiać żeby później znów mnie nie wyśmiała . Kurczę czy dla Was kobiety jest wielkość taka ważna , czy z tego powodu musicie aż tak dopiec facetowi ?  Czuję się teraz fatalnie i już nie mam pewności siebie . Nigdy z kobiet nie śmiałem się , zacząłem bać się kobiet i  teraz już nie wiem co mam robić .

Przestan Tomi masz calkiem fajnego rycerza w slipkach. Jesli dla kogos to malo to nie Twoj problem. Nie popadaj w rozpacz z tego powodu dla niektorych kobiet to ideal. 10/10. Nie wrzucaj wszystkich kobietek do jednego worka. Glowa do gory i znajdz ta jedyna.

Gość Tomi
17 minut temu, Gość Tomi napisał:

Chyba przerzucę się na mężczyzn. Może chociaż oni mnie docenią.

To nie ja , ktoś się podszywa 

Gość Tomi

Dziękuje  za dobre słowa ,  może kiedyś postaram się otworzyć przed kobietą ale teraz przybiło mnie to do ziemi . Jestem jaki jestem tak mnie natura obdarzyła  i ja tego nie zmienię . Mówią że dobro dobrem odpłaca  , nigdy nie śmiałem się z ludzi a tu takie coś mnie spotkało i to dwa razy pod rząd 

Gość ciri
3 minuty temu, Gość Tomi napisał:

Dziękuje  za dobre słowa ,  może kiedyś postaram się otworzyć przed kobietą ale teraz przybiło mnie to do ziemi . Jestem jaki jestem tak mnie natura obdarzyła  i ja tego nie zmienię . Mówią że dobro dobrem odpłaca  , nigdy nie śmiałem się z ludzi a tu takie coś mnie spotkało i to dwa razy pod rząd 

Do trzech razy sztuka. ☺Sprzet masz super mowie Ci to jako kobieta.

Gość Tomi
8 minut temu, Gość ciri napisał:

Do trzech razy sztuka. ☺Sprzet masz super mowie Ci to jako kobieta.

Niby tak się mówi , ale jak znów usłyszę to samo ? Naprawdę boję się , boje się że znów usłyszę  to samo 

Gość ciri
Przed chwilą, Gość Tomi napisał:

Niby tak się mówi , ale jak znów usłyszę to samo ? Naprawdę boję się , boje się że znów usłyszę  to samo 

Miales zle doswiadczenia i nie dziwi mnie ze sie boisz. Jak widzisz sa kobiety dla ktorych Twoj aparat jest akuratny.  Spktkania takiej Ci zycze.

Gość Tomi
10 minut temu, Gość ciri napisał:

Miales zle doswiadczenia i nie dziwi mnie ze sie boisz. Jak widzisz sa kobiety dla ktorych Twoj aparat jest akuratny.  Spktkania takiej Ci zycze.

Dziękuję . Z czasem się otrząsnę ale w głowie już to pozostanie . Widzisz dla mnie wygląd drugiego człowieka jest sprawą drugorzędną , dla mnie liczy się jakie kto ma serducho i jak patrzy na świat , ale co nie którzy patrzą jeszcze na wielkość w spodniach dla mnie to chore 

Gość ciri

Na takie osoby trafiasz. Jak bedziesz juz z ukochana kobieta to  bedziesz cieszyl z faktu ze z tymi dwiema Ci nie wyszlo. Dobrej nocki☺

Gość Tomi

Być może i znajdzie się taka , ale na chwilę obecną już mnie to przyblokowało Jeszcze raz dziękuję . Dobrej nocki 

Gość Jarek

Ja mam również 12-13 cm. Moja żona nie narzeka. Nawet orgazm czasami ma. Ja jednak trafiłem na normalną partnerkę, a nie na jakiegoś pustaka. 

Gość Olimp

Pustaka? Nie zaspokojone kobiety to pustaki . To , Jarek że twoja żona nie ma temperamentu i seks jest dla niej nieważny...To faktycznie szczęście 😂😂😂

Gość Olimp

Niezaspokojne...sorry 

Gość Ula

Musisz poszukać kobiety jak żona Jarka. Takiej dla której seks ma drugorzędne znaczenie.  Taka , która lubi seks .. ucieknie od Ciebie. Ty widać, nie wiesz , co zrobić z tymi marnymi 13 cm. Techniki nie masz , umiejętności.   

Gość Danka
33 minuty temu, Gość Ula napisał:

Musisz poszukać kobiety jak żona Jarka. Takiej dla której seks ma drugorzędne znaczenie.  Taka , która lubi seks .. ucieknie od Ciebie. Ty widać, nie wiesz , co zrobić z tymi marnymi 13 cm. Techniki nie masz , umiejętności.   

O matko większej głupoty nie czytałam.

Gość gość
12 godzin temu, Gość ciri napisał:

Spotkał, ale nie docenił. Kłamie , by się dowartościować, byście pisały jaki biedny.

Gość gość

On jest po prostu chory na umyśle, Odrzucił bliskość ze mną.

Gość Tomi
6 godzin temu, Gość Jarek napisał:

Ja mam również 12-13 cm. Moja żona nie narzeka. Nawet orgazm czasami ma. Ja jednak trafiłem na normalną partnerkę, a nie na jakiegoś pustaka. 

A  skąd będę wiedział że trafiłem na odpowiednią partnerkę w seksie ? To jest jak wygrana w totka . Boję się że przy następnym spotkaniu będzie to samo .

5 godzin temu, Gość Ula napisał:

Ja też lubię sex  i to bardzo , ale żadna mi jeszcze nie powiedziała w taki sposób jak tamte dwie dziewczyny . Pewnie też taka byś była bo już napisałaś MARNYMI . Dziękuję Tobie też . 

Gość Zadowolona

Nic się nie przejmuj Tomi, mój były x lat temu miał 11cm. Dawalismy radę było extra! :classic_cool:

Wcale nie czułam,ze jeat jakiś gorszy czy inny to tak jakby kobieta miała wpływ na swoje piersi :classic_tongue:

Matka natura..

Głowa do góry nie dla każdej  kobiety cm ma znaczenie jak $$$.

Gość Ja.

Oj Tomi,Tomi co Ty jeszcze wymyślisz  ehh😛

Gość Tomi
3 godziny temu, Gość Ja. napisał:

Oj Tomi,Tomi co Ty jeszcze wymyślisz  ehh😛

Nie rozumiem , można jaśniej ?