Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Dziewczyny jak byście zareagowały gdybyście były ze mną na randce i powiedział bym wam że jestem 28 letnim prawiczkiem? Seks mogę mieć za 100zł Ale ja tak nie chcę

Polecane posty

Gość Gość

Sex mógłbym mieć za 100 zł u prostytutki, zdobycie seksu w dzisiejszym świecie to żaden problem, Ale ja tak nie chcę, jeśli mam się kochać to tylko ze swoją ukochaną dziewczyną, którą kocham i która mnie kocha, z którą łączy nas miłość, najpierw ta duchowa, a dopiero potem połączenie ciał i miłość fizyczna, że nigdy nie miałem dziewczyny i nie byłem w związku, no to też naturalnie nie uprawiałem seksu dlatego Jestem prawiczkiem. W życiu byłem zakochany w trzech dziewczynach, starałem się o nie ale żadna nie dała mi szansy... 

Jak byście zareagowały gdybyście spotykały się ze mną i na którymś kolejnym spotkaniu dowiedziałybyście sie tej prawdy? 

Gość gość

Kłamstwa, kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa. Zostawił każdą. 

Gość gość

Do tej która go bardzo kochała napisał" Cipo głupia miałas mi przesłać fotki nagie.Teraz szukaj sobie ruchania gdzie indziej"żegnaj"

Gość gość

A wcześniej pisał do niej niby umawiał się na randkę a żądał by zapłaciła za hotel i jemu za seks.Jak się nie zgodziła na takie coś to uznał ze go nie chce. Chciała ale normalnej randki, nie układu na wykorzystanie.

Gość gosc gosc

szuka kolejnej ofiary by móc sie znęcać.

Gość marawstala

Myślę, ze ten 'problem' odloz na późniejsze randki... Bo jak wyskoczysz z tym na poczatku to mogą pomyśleć, ze bardzo chcesz sie pozbyc tego balastu... : ) 

Gość marawstala

Goście wiedza o nim cos więcej : )

Gość Ddd

Bycie prawiczkiem nie jest normalne i skoro nadal nim jestes w tym wieku, to bym pomyslala, ze cos z toba jest nie tak, skoro zadna cie nie chciala. Ogolnie byla by to nasza pierwsza i ostatnia randka.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Kłamstwa, kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa. Zostawił każdą. 

Do tej która go bardzo kochała napisał" Cipo głupia miałas mi przesłać fotki nagie.Teraz szukaj sobie ruchania gdzie indziej"żegnaj"

A wcześniej pisał do niej niby umawiał się na randkę a żądał by zapłaciła za hotel i jemu za seks.Jak się nie zgodziła na takie coś to uznał ze go nie chce. Chciała ale normalnej randki, nie układu na wykorzystanie.

1 godzinę temu, Gość gosc gosc napisał:

szuka kolejnej ofiary by móc sie znęcać.

Nie wiem o co ci chodzi, mylisz mnie z kimś proszę nie zaśmiecać mi mojego tematu

Gość gość
6 godzin temu, Gość Ddd napisał:

Bycie prawiczkiem nie jest normalne i skoro nadal nim jestes w tym wieku, to bym pomyslala, ze cos z toba jest nie tak, skoro zadna cie nie chciala. Ogolnie byla by to nasza pierwsza i ostatnia randka.

Bycie prawiczkiem jest jak najbardziej normalne w tym wieku facet który się szanuje czeka z seksem do ślubu. Nie robi to z pierwsza którą jest w związku jak typowy ...iarz.

Gość gość

A jak wiadomo prawictwo to symbol szacunku do własnego ciała.

Gość gość

to że dziewictwo czy prawictwo jest czymś nienormalnym to wmówiły wam lewackie media które deprawują ten świat a przede wszystkim Szatan który używa seksu i rozpasania wyzwolenia seksualnego do zawładnięcia duszami, jak się wyśmiewa prawictwo i dziewictwo, jak się przez lata To szykanuje i ośmiesza, to młodym ludziom przewraca się w głowach i nagle zaczynają się wstydzić za to że są prawiczkami czy dziewicami, to już propaganda goebbelsa była niczym przy tym co Szatan robi w związku z promowaniem Wyzwolenia seksualnego, lewackie media które ma w garśći pracują na jego konto i rozpowszechniają to wszystko robiąc młodym ludziom wodę z mózgu bo jak to mówił Goebbels Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą...

38 minut temu, Gość gość napisał:

to że dziewictwo czy prawictwo jest czymś nienormalnym to wmówiły wam lewackie media które deprawują ten świat a przede wszystkim Szatan który używa seksu i rozpasania wyzwolenia seksualnego do zawładnięcia duszami, jak się wyśmiewa prawictwo i dziewictwo, jak się przez lata To szykanuje i ośmiesza, to młodym ludziom przewraca się w głowach i nagle zaczynają się wstydzić za to że są prawiczkami czy dziewicami, to już propaganda goebbelsa była niczym przy tym co Szatan robi w związku z promowaniem Wyzwolenia seksualnego, lewackie media które ma w garśći pracują na jego konto i rozpowszechniają to wszystko robiąc młodym ludziom wodę z mózgu bo jak to mówił Goebbels Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą...

Nie pisz głupot, chodzi o to, że prawiczek który ma ileś tam już ładnych pare lat ma po prostu fobie na punkcie bliskości cielesnej. Taki nietykalski, a ty pierdoIisz tu kocopoly o wyższych wartościach. 

generalnie to jest żałosne, nawet jeśli to BEZbeka

Gość rrr

Sam jestem prawiczkiem w tym wieku i nie obchodzi mnie zbytnio co kobiety, dziewczyny mają do powiedzenia na ten temat. Żyję sobie jak chcę.