Gość dawda Napisano Styczeń 28, 2019 Witajcie! Szukam naprawdę dobrego dentysty w Toruniu. Chodziłoby mi o prawdziwą metamorfozę uśmiechu. To miałby być prezent dla naszej mamy z okazji 50 urodzin...Gdzie można liczyć na kompleksowe leczenie wraz z całą protetyką (mama ma sporo ubytków)? Z jakim gabinetem macie szczególnie dobre doświadczenia? Cena jest drugorzędna, najważniejsze żeby efekt końcowy był jej wart ;) Ktoś, coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dawda Napisano Styczeń 28, 2019 ... do wiadra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dentystaCzyMaszZebyxD 0 Napisano Styczeń 28, 2019 cześć! w Toruniu macie doktora: Maciej Drosd jest to pierwsza liga jeśli chodzi o leczenie (jestem w stanie to ocenić bo sam jestem dentystą) - gość pokazuje niektóre swoje przypadki na naszych wewnętrznych stomatologicznych grupach/listach i wychodzi mu to na prawdę ładnie. acha nie jestem w żaden sposób z nim związany, nie wie nawet o moim istnieniu (więc konflikt interesów odpada). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adam Napisano Styczeń 29, 2019 Mają bardzo dobrych lekarzy w KSE w galerii Polna Park w Toruniu. Na kogo bym nie trafiła to jestem zadowolona. Dentyści z podejściem do pacjenta którzy potrafią zagadać i trochę tę gęstą od stresu atmosferę poluzować i rozrzedzić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Kowalska Napisano Styczeń 30, 2019 Mam bardzo dobre doświadczenia ze stomatologami Lux Medu - nie ważne z czym przychodzę i jak beznadziejna byłaby sytuacja, zawsze wychodzę zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danuta Duda 0 Napisano Luty 11, 2019 ostatnio musiałam usunąć ósemkę i zrobiłam to u doktora Piotra Radziszewskiego w Radomiu poszło bardzo sprawnie prawie bez bólu nie miałam też żadnych komplikacji, a słyszałam od znajomych że różnie z tym bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pollas 0 Napisano Grudzień 16, 2020 ja robiłam w Centrum Demed i bardzo dobrze mi wylecyzli zęby! na prawdę jest dokładnie i rzetelnie! szczerze polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach