Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazekin

Problem w związku

Polecane posty

Gość Mazekin

Hej. Jestem z chłopakiem 1,5 roku i nie uprawiamy sexu. Na poczatku bylo ok, zaczęliśmy wspólzyc po jakis 2 miesiacach i byli super, dogadywalismy sie i psychicznie i fizycznie. Potem cos sie zepsulo. W tamtym roku bylam z nim moze z 10 razy. Przez to jestem sfrustrowana. Kiedy zaczynam ten temat to on denerwuje sie i ma do mnie pretensje ze tylko chce sie kochac itp a nie doceniam tego ze mozemy pogadac na kazdy temat itp. Doceniam to ale potrzebuje czulosci, podoba mi sie jako mężczyzna i chciałabym jemu tez sie w ten sposób podobać. Co mam robić? Jestem już tym zmęczona.

Gość Cinnamon

Poszukaj sobie heteroseksualisty.

Gość gosc
5 minut temu, Gość Cinnamon napisał:

Poszukaj sobie heteroseksualisty.

🙂

Gość Mazekin

Aha. Jest heteroseksualny🙄

Gość Mazekin

Up

Gość Mazekin

Ale na poczatku kochalismy sie czesto, nawet 3 razy dziennie. 

Gość Mazekin

Up

Gość KuchennY

Lepiej napisz do mnie, mam profil na sympatii "nieinteresujemnieseks", szukam kogoś z Poznania, do wspólnego gotowania w niedziele. Bez podtekstów, bez uśmieszków, czysta niedziela. Kupuję składniki, udostępniasz urządzenia, talerze, sztućce. Rozmowa, konsumpcja, nic więcej. To nie jest oferta matrymonialna, ani nic w ten deseń. Osoby kochliwe proszę o nie pisanie. Nie interesuje mnie status, figura, wiek, zbliżenie. Gotowałem już na kuchence z puszki i w piekarniku z termoobiegiem, w małej kawalerce i wielkim 4M. Nie stanowi problemu żadna z opcji. Więcej w profilu.

Gość O zgrozo.

Kuchenny Twoja reklama odnosi odwrotny efekt. Wyja z Ciebie juz na innych tematach tak tam naparzasz.