Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qutasik

Mariola nie zapomnij leków

Polecane posty

Gość qutasik

I przypomnij też córce. Tylko nie zapijaj dynksem  ;-)     

Gość gość

lepiej weź coś na ten swój qutasik 🙂

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

lepiej weź coś na ten swój qutasik 🙂

Tylko proteza 

Gość gość

Jakimś suchym chlebkiem przegryź a nie fioletowym szaleństwem zapijasz. I nie nerwowo bo zejdziesz jeszcze no i dopiero będzie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Jakimś suchym chlebkiem przegryź a nie fioletowym szaleństwem zapijasz. I nie nerwowo bo zejdziesz jeszcze no i dopiero będzie.

A nie o to wam chodzi? 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

A nie o to wam chodzi? 

Wam w liczbie mnogiej ? To jest takich więcej jak ja ?? Wiedziałem. Mariola wiem że rodzina by się cieszyła jak byś zeszła - Wszyscy odetchnęli by z ulgą ale ja taki nie jestem..  

Gość gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

A nie o to wam chodzi? 

Wolę zgotować ci piekło już na ziemi 😉 

Gość Gość

Do dzieła więc😆

To nie jest moja rodzina, u nas nie ma snobów i prostaczek. 

Gość gość

Wolę zgotować ci piekło jeszcze na ziemi 😉 

Gość Gość

Wolę zgotować ci piekło jeszcze na ziemi 😉 

Do dzieła tchórze więc, wystraszyć mnie może ktoś,  kto sam nie boi się  śmierci ani bólu a nie tacy jak wy, smętni tchórze szczycący się niszczeniem za wielką kasę samotnej, słabej kobiety,  z marnym skutkiem zresztą. Śmiercią ani bólem mnie nie przestraszycie doorni satanisci,  wy się bójcie,  marne podróbki mężczyzny.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Do dzieła tchórze więc, wystraszyć mnie może ktoś,  kto sam nie boi się  śmierci ani bólu a nie tacy jak wy, smętni tchórze szczycący się niszczeniem za wielką kasę samotnej, słabej kobiety,  z marnym skutkiem zresztą. Śmiercią ani bólem mnie nie przestraszycie doorni satanisci,  wy się bójcie,  marne podróbki mężczyzny.

c.d. To TYLKO  życie a nie wieczność satanistyczne przygłupy. 

Gość gość

Jaka prostaczka ? 😉 Jaka ? Nie znam.. Żadna prostaczka nie ma nic z tym wspólnego no ale jak chcesz i o tym po-pisać ok.😉 Każdy człowiek wybierze prostaczkę na przyjaciela, kompana niż chorego psychicznie aNkoholika, w dodatku analfabetkę pogrążoną w swoich urojeniach która sieję ferment wszędzie tam gdzie się pojawi UWIERZ, wykańczając przy tym własnych żywicieli. Tacy ludzie przyciągają do siebie tylko wszelkiej maści podobnych sobie 🤣Snoby i prostaczki OK ? Przygłupie klauny, dwulicowi i chorzy psychicznie 🤣Rozejrzyj się dokoła u siebie z obu stron. Wszędzie coś.. Wszędzie (90% złego genu z lewej i prawej) 🤣 Z takiego połączenia nie ma prawa "wyjść" coś normalnego raczej.. RACZEJ - bo są wyjątki. Prostaczka ma swoje własne życie, ma znajomych którzy jej zawsze pomogą i ją lubią a każdy pojedynczy snob ma więcej IQ niż wy wszyscy razem wzięci i również każdy z nich ma prawdziwych znajomych którzy pomogą w potrzebie. A u ciebie co? No właśnie.. 😘  Śmiechowy post i śmiechowa odpowiedź 😉 

Gość gość

A ty udawaj dalej PROSZĘ. Robi to dla ciebie ?? Chce dobrze ?? Jasne jasne tak jak i dla mnie chciała 🤣 Prędzej czy później znów będziesz szlochać z jej powodu I TO NIE RAZ, NIE DWA - Założę się. A nawet może z tych samych powodów. Ktoś zasłużył to tak ma - Nikt bez powodu głupot nie robi. Tu chodzi o rzeczy które sie działy pod sam koniec ale najbardziej PO a nie o to że wyszło jak wyszło 😉 Napisałem jasno żeby nie biegała po wsi i znów bzdur nie roznosiła w amoku bo tego nawet z tej strony już nikt nie chce od dawna 😉 Sajonara 😘.

Gość gość

PS.

Na każdą kolejną prowokację będzie taka sama odpowiedź czyli jak to mówią.. Kto mieczykiem wojuje ten od mieczyka ginie. DO SKUTKU.

Buziaki mmm 😘

Gość Gość

PS.

Na każdą kolejną prowokację będzie taka sama odpowiedź czyli jak to mówią.. Kto mieczykiem wojuje ten od mieczyka ginie. DO SKUTKU.

Buziaki mmm 😘

Twój buziak jest obleśny ..., zachowaj go dla swoich dziwencji, doorny satanisto i nie strasz mnie więcej tchórzliwa i strachliwa pokrako.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Twój buziak jest obleśny ..., zachowaj go dla swoich dziwencji, doorny satanisto i nie strasz mnie więcej tchórzliwa i strachliwa pokrako.

Co ty/wy może(cie)sz wiedzieć o zabijaniu skoro trzyma(cie)sz ciągle nos(y) w cudzej dupie? Tupnął bym na prawdę i od razy by było u ciebie niezłe sranko 😂 Przez pierwsze dwie minuty ostatnio właśnie było widać przy witce delirium i to w oczach u największego gamma od was 😉 Całuski mmm mmm mmm bul bul 😘

Gość Gość

Lizanie cudzej doopy to twoja przypadłość i twoich dxiwencji,  czy przy tym wsadzasz nos do niej, pewnie tak, jak na wielbiciela kup przystało

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lizanie cudzej doopy to twoja przypadłość i twoich dxiwencji,  czy przy tym wsadzasz nos do niej, pewnie tak, jak na wielbiciela kup przystało

A największa samica ζῆτα (wym. dzeta) musiała aż coś zwiotczającego i rozluźniającego zażyć. Lidokainę jakąś.. Myślałem że zaśnie na stojąco😜*

Wiesz że nikomu nigdy nie lizałem dupy w przenośni a jedyną kobietą której lizałem dupe dosłownie okazała się... 🤐 Ona też lubiała takie zabawy i mnie smyrać po jajeczkach swoim noskiem 😜

Gość gość

Poza tym lubiała moje mleczko* 😜😆