Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniknął

Daria

Polecane posty

Gość Zniknął
3 minuty temu, Dash Rysiu napisał:

To może nie warto, psuć sobie nerwy i tracić czas na wywody z jakiś patusem

Może i masz racje 

Także tego, nie myśl nawet o nim bo nie warto, takich elementów pełno, przyważnie trafiają na puste laski i zdradzają się na wzajem a potem kończą pod monopolowym.

Teraz zrób coś przyjemnego dla siebie, obejrzyj jakiś film czy jakoś książke poczytaj, w wolnym czasie spotkaj się z przyjaciółki ot tak pogadać czy wyjść na spacer. A to samo przejdzie czas leczy rany o ile nie będziesz ich rozdrapywać. Wiem po sobie że nie potrzebnie wracałem za dużo do pewnym momentów.

Będzie dobrze 🙂 

Gość Zniknął
2 minuty temu, Dash Rysiu napisał:

Także tego, nie myśl nawet o nim bo nie warto, takich elementów pełno, przyważnie trafiają na puste laski i zdradzają się na wzajem a potem kończą pod monopolowym.

Teraz zrób coś przyjemnego dla siebie, obejrzyj jakiś film czy jakoś książke poczytaj, w wolnym czasie spotkaj się z przyjaciółki ot tak pogadać czy wyjść na spacer. A to samo przejdzie czas leczy rany o ile nie będziesz ich rozdrapywać. Wiem po sobie że nie potrzebnie wracałem za dużo do pewnym momentów.

Będzie dobrze 🙂 

Bardzo Tobie dziękuję za te wszystkie słowa. Mam nadzieję, że dosięgnie go sprawiedliwość. Prawdopodobnie on kogoś ma i miał. 

3 minuty temu, Gość Zniknął napisał:

Bardzo Tobie dziękuję za te wszystkie słowa. Mam nadzieję, że dosięgnie go sprawiedliwość. Prawdopodobnie on kogoś ma i miał. 

To już nie istotne czy ma. Może Tobie się wydawać że on będzie szcześliwy ale to jest do czasu. Bo jezeli kogoś ma to pewnie taką karyne którą się znudzi albo ona nim i się zacznie, albo ewentualnie złapie go na 500+ . Pewnie będzie skakał z kwiatka na kwiatek, ale materiałem na kogoś z kim mozna by było normalną rodzinę i przyszłość złożyć z pewnością nie był.

Gość Zniknął

Być może, on na końcu powiedział mi że woli konkret 

4 minuty temu, Gość Zniknął napisał:

Być może, on na końcu powiedział mi że woli konkret 

Tak przyważnie mówią cwaniacy, teraz interesują go konkrety ale na całe życie to nie jest rozwiązanie i napewno na dłuższą mete tak nie pociągnie bo albo on coś zrobi, albo jego panna

Gość Zniknął

Twierdził, że chce stabilizacje, ale już sama nie wiem co było prawdą. Nie wiem, czy taki facet może myśleć poważnie o rodzinie i dzieciach. 

Cytat

Powiedział, że znał już taką jedną Darie, była dziwna i że chyba wszystkie takie są, że dla niego ilość czy jakość to nie ma różnicy, że jak nie ja to będzie inna. Pytał, czy kiedyś tak mi ktoś powiedział, a jak powiedziałam, że nie bo nie zadaję się z takimi osobami to mnie wyśmiał.   

Czy taki facet mówiący takie rzeczy nadał by się na męża i ojca?

A co do stabilizacji to chodziło mu o to że tak tylko gadał o chodziło mu o jedno

Gość Daria

Byc moze,tym bardziej to okropne,bo klamal na kazdym kroku.Choc sama nie wiem,mam wrazenie ze duzo ukrywal przede mna.

Gość Daria

On mnie wysmial ze jestem sama.Nie rozumiem go.Wysmiewal i twierdzil kto teraz jest sam.Tak jakby i on z kims byl.A za chwile mowil ze chcialby kogos kto chce miec dzieci i chcialby jego.Zglupialam.Moze on ma juz dziecko i szukal tylko takiej przyjaciolki.

Więc nie masz co żałować że tak się stało wiem że Ciebie boli po tym co zrobił, ale lepiej tak niżby miało to zajaść dalej i wtedy by pokazał kim naprawdę jest. Nic nie dzieje się bez przyczyny

Teraz skup się abyś zrobiła coś przyjemnego dla siebie, o nim nie myśl potraktuj to jako zamknięty rozdział, chociaż wiem że na początku będzie cieżko. I nie zamykaj się na świat nie wszyscy ludzie są tacy, teraz się sparzyłaś ale za jakiś czas może odwrócić się los. 

Widać że jesteś wrażliwą dziewczyną  a taki patus to nie ktoś dla Ciebie

Nawet jak kogos ma to jego sprawa, ale z jego podejsciem wszystko jest do czasu, sprawiedliwośc go dosiągnie w sumie to on sam sobie ją wymierzy za jakiś czas bo w końcu przekozaczy

Życzę ci wszystkiego dobrego, obyś za jakiś czas trafiła na kogoś lepszego, komu będzie można na pewno zaufać i nie okaże się prostakiem. A o tym nie ma co myśleć, sam pokazał jaki jest i wyeleminował się sam, jego słów nie ma co brac do siebie bo nie są nic warte. Skup się na wlasnym szcześci

Dobrej nocy, oby jutro wstało słońce, Daria 🙂 

Gość Daria

Dzieki wielkie za te slowa.Pozdrawiam