Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania

Gdzie był wasz pierwszy wspólny raz?

Polecane posty

Gość Ania

Cześć, mam pytanie do was wszystkich. Gdzie i po jakim czasie odbył się wasz pierwszy WSPÓLNY raz z partnerem? Czy to było u ciebie, partnera, w hotelu a może w aucie? Po tygodniu, miesiącu a może po pół roku? Jestem ciekawa jak to u was wyglądało w obecnych czy też poprzednich związkach 😉

Gość anula

ja swój pierwszy raz miałam w wieku 18 l Mariusz był o 4 lata starszy i stało się to w jego samochodzie. Chodziliśmy chyba ze dwa miesiące , a byliśmy tak sobą zafascynowani że nawet nie wiedziałam kiedy i już byłam pod nim . Zrobiliśmy to bez jakiegokolwiek zabezpieczenia ze finałem we mnie. Nie żałuję bo było fajnie i  nie bolało , wszedł za pierwszym razem nie pozwalając na zbyt wiele, po wszystkim długo mnie masował i powiedział że chciałby żebym zaszła po pierwszym razie.Później powtórzyliśmy to kilka razy , ale moim nie  został a.następna jego dziewczyna nie miała tyle szczęścia co ja trafił ją za pierwszym razem.

Gość Ma£gosia

Był to jakiś opuszczony domek myśliwski. Była to spontaniczna decyzja,więc bez zabezpieczeń, ale nie zaszłam w ciążę. Osoba z którą miałam swój pierwszy raz jest dziś moim mężem i miło wspominamy ten dzień.

Gość gość

miałam 15 lat on o rok starszy. Teraz jak pomyśle o tym że mój syn ma 14 i też by mógł robić takie głupoty to aż mnie trzęsie. tak byliśmy szczeniakami ale go kochałam i kocham do dzisiaj mimo że nie jesteśmy razem