Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poue

co kobiety mają z tymi brwiami?

Polecane posty

Gość poue

Nie zrozumcie mnie źle, uważam polskie kobiety za na ogół atrakcyjne, ale czemu tak dużo dziewczyn ma zrypane brwii? Albo grube, olbrzymie i nieproporcjonalne rozmiarem do czoła, albo jakieś namalowane kredką, często o dziwnym kształcie, jakiś ostrych skosach... To raczej nie jest kwestia genetyki (chyba) bo dziewczynki tak do 15 lat mają normalne brwii... potem zaczynają coś z nimi kombinować - tak mi się wydaje...

Gość Gosc

Pewnie taka moda . Moda na szerokie i malowane lub przesadnie skubią do bardzo cienkich i tez je maluja . Ja mam swoje naturalne i nie obchodzi mnie co inni o nich myslą. 

Gość ;lhjlkh

Tak, napier..lają sobie pod nie tatuaż, żeby z lenistwa nie musieć się malować. Ma to koleżanka i nawet mama. Każda to robi. Tylko podejrzewam, że z czasem to się pokrzywi i popsuje i będą wyglądać o wiele gorzej.

Gość Gość

Ja nie mam 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość ;lhjlkh napisał:

Tak, napier..lają sobie pod nie tatuaż, żeby z lenistwa nie musieć się malować. Ma to koleżanka i nawet mama. Każda to robi. Tylko podejrzewam, że z czasem to się pokrzywi i popsuje i będą wyglądać o wiele gorzej.

Nie kazda to robi ,a le fakt , taki makijaz permamenty jest od kilku lat popularny . 

Gość fwrgs
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Nie kazda to robi ,a le fakt , taki makijaz permamenty jest od kilku lat popularny . 

Jak sobie to wyobrażę, jak to się rozjedzie po skórze i zrobi szerokie na 2 cm to będą straszyły. Żal

Gość gość

Kuźwa, psozłam do nowej pracy a tam chyba 90 procent nienaturalnie ciemne i szerokie brwi, wtf...sama nie wiem co się dzieje taka moda chyba, jeju jaka parodia....jakby z kopalni powychodziły, przeciez to można robić naturalnie jakoś, ludzie!! 

Gość Gość

Za darmo bym nie chciała 

Gość Gosc

A co was obchodzą brwi innych ludzi ? To taki wielki problem , ze jedna z druga z jasnych niewidocznych brwi robi szerokie i ciemne ? Chce to robi , jej sprawa. 

Gość fwrgs
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Tatuaż pod brwiami jest nazywany makijazem niektóre nawet sobie włosy malują tatuazem by lepiej wyglądało na basenie 😂

Widziałem ten cały zachwyt, strach u koleżanki i efekty. Nie ma tak zjechanych, są delikatne ale wyraźnie widoczne. Co ja się będę przyglądać, nie powinienem, chyba ją trochę za bardzo lubię. A niech sobie ma. Dokleiła do kompletu jeszcze rzęski sztuczne.

Gość gość

kiedy wreszcie przestaniecie  psiochy   golić na zero ?

Gość marawstala

Mocniej podkreślają naturę dlatego tak to wygląda, z cienkich grubsze raczej nie stworzysz ale z grubych cienkie juz da sie zrobić : )

Gość Ehh
22 minuty temu, Gość gość napisał:

Ryj se wygol wiesniaku...

Gość gość

Straszne   są te szerokie brwi

Brrr!  

Gość Ehh

Makijaż permamentny utrzymuje sie kilka lat takze jesli te wszystkie insta laski przestana to robic to za pare lat beda wygladac calkiem normalnie 

Gość Ehh
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość gość napisał: Straszne   są te szerokie brwi Brrr!   X zależy od twarzy niektórym modelkom pasują 

Dokladnie. No dlatego najlepiej wybrac sie do kosmeryczki ona kształt i kolor dobierze do twarzy i cery

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Ehh napisał:

Makijaż permamentny utrzymuje sie kilka lat takze jesli te wszystkie insta laski przestana to robic to za pare lat beda wygladac calkiem normalnie 

Tylko , ze moda sie kolem toczy . Zanim im makijaz- tatuaz zblednie , znow beda modne cieniutkie kreski . Swoja droga gorsze od szerokich brwi . 

Gość Ehh
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tylko , ze moda sie kolem toczy . Zanim im makijaz- tatuaz zblednie , znow beda modne cieniutkie kreski . Swoja droga gorsze od szerokich brwi . 

Ojj tak święta prawda! Ja jestem kobieta i mam delikatnie wyregulowane brwi i zero cisnienia ze nie sa idealne.. Ehh one poprostu próbują sie "upiekszac" na siłę...

Gość Ehh

No to prawda ja swoje mam naturalnie ciemne wiec nie jest zle ale i tak traktuje je henna od czasu do czasu. Dodam ze jestem szatynka ale farbuje sie na czekolade 😊😊

ja mam jasnobrązowe włosy, prawie blond, a farbuje na czarno. Bez henny/malowania wyglądałabym jakbym brwi nie miała.

Gość Gosc

Brwi, nie brwii.

O jakichs skosach, nie o jakis skosach.

Gość gośćGośćgość

też myslę ze mają kuku na muniu na tym punkcie XD

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Brwi, nie brwii.

O jakichs skosach, nie o jakis skosach.

🙂

Gość Esteta
5 minut temu, Gość Ehh napisał:

No to prawda ja swoje mam naturalnie ciemne wiec nie jest zle ale i tak traktuje je henna od czasu do czasu. Dodam ze jestem szatynka ale farbuje sie na czekolade 😊😊

Lubię lizać czekoladkę XD

Gość Adam

okropna ta moda te wszystkie kreski robione jak u starych babc albo rzesy z tej henny. Masakra mlode dziewczyny a robia sie jak stare pudernice. Normalne brwi albo delikatnie poprawione jak maja krzaki i dziewczyny duzo lepiej i naturalniej wygladaja.

Gość Ehh
27 minut temu, Gość Esteta napisał:

Lubię lizać czekoladkę XD

Hahaha 😜😜

Gość gość

Nie kazdy chce naturalnie wygladac. Ja bardzo lubie wyrazny makijaz, wiec i brwi mam mocne (tyle tylko, ze naturalnie mam bardzo ostry o wysoki luk)

Gość Esteta
14 godzin temu, Gość gość napisał:

Popieram! Nie jestem pedofilem a ty nie jesteś sześcioletnią dziewczynką.

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Adam napisał:

okropna ta moda te wszystkie kreski robione jak u starych babc albo rzesy z tej henny. Masakra mlode dziewczyny a robia sie jak stare pudernice. Normalne brwi albo delikatnie poprawione jak maja krzaki i dziewczyny duzo lepiej i naturalniej wygladaja.

Ale to tylko twoje gównowarte zdanie.