Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CukierPuder

Syndrom brzyduli

Polecane posty

Gość CukierPuder

W ciągu ostatnich kilku lat bardzo wyladnialam, z roku na rok coraz bardziej, a niby szczyt powodzenia i urody u kobiet trwa do 25 r.z. 😀 Co gorsza, nie umiem sobie poradzić z zainteresowaniem. Nie umiem brać, nie umiem być taka pewna siebie jak inne ładne łaski i wychodzi ze mnie ten syndrom brzyduli, jak to zmienić? 

1 minutę temu, Gość CukierPuder napisał:

W ciągu ostatnich kilku lat bardzo wyladnialam, z roku na rok coraz bardziej, 

Tylko pogratulować urody.

Gość szaarrriiikkkk

Dziwny dylemat...chce byc brana czy dawana?!

Ofiaruj sobie swiat,ktos inny bedzie tylko dopelnieniem...moze jedynym

Gość gość

Ja też tak miałam. Uważałam się za brzydką i jak słyszałam komplement to robiłam minę jak srajacy kot. Teraz bardzo żałuję, pewnie wiele mnie minęło.   Jak nie wiesz jak na komlementy reagować to zdecydowanie najlepiej uśmiechem.

Ja z wiekiem wyglądam coraz lepiej. Teraz mając 27 lat jestem bardzo atrakcyjna, mogę śmiało powiedzieć, że 8 lub 9 na 10 mężczyzn by powiedziało, że jestem w ich typie i też wielu młodszych facetów próbuje mnie podrywać. Chociaż mam jeszcze swoje małe kompleksy z kiedyś 🙂 tak działa ludzka psychika. Nie wymażesz całkowicie przeszłości. 

Gość Gość

Mam podobnie. Z tym ze ja zawsze uwazalam sie za ladna kobiete. Jednak troche sie roztylam i samoocena spadla bardzo. Teraz schudlam, prawie 30 kg i wygaldam swietnie 🙂 oprocz sylwetki zmienila sie tez moja twarz i oczywiscie cale moje wnetrze. Caly czas pracuje nad pewnoscia siebie i idzie mi coraz lepiej. Z tym, ze u mnie poczucie wartosci bylo tez zaburzone na plaszczyznie takiej intelektualnej, emocjonalnej, a nie tylko wizualnej. Radze Ci bys byla po prostu bardziej swiadoma i wiecej o tym myslala, ze wygladasz i czujesz sie super atrakcyjna. Mi to bardzo pomaga, w pracy, w zyciu, w ogarnianiu calego dnia i zmaganiu sie z trudnosciami zywota mego 😉

Gość CukierPuder
33 minuty temu, Gość szaarrriiikkkk napisał:

Dziwny dylemat...chce byc brana czy dawana?!

Ofiaruj sobie swiat,ktos inny bedzie tylko dopelnieniem...moze jedynym

Chce umiec brać z wdziękiem. Ja umiem tylko dawać.