Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwia03

Zostawil mnie a ja go kocham

Polecane posty

Tydzien temu mnie zostawil bo sie poklocilismy o glupote. Pisalam do niego ze go kocham itp. Wkoncu zaproponowal mi zebysmy zostali przyjaciolmi ucieszylam sie bardzo. Zaproponowalam mu spotkanie to sie nie zgodzil a jak napisalam ze bedziemy uprawiac seks odrazu przyjechal. Przyjaciolka mi mowila zebym go zostawila I powiedziala wszystko co mysle o nim jak sie spotkamy. Jak juz doszlo do spotkania to zaczal mnie obmacywac, namawic I wymieklam.. jak juz zrobilismg to co teraz zaluje to rozmawialismy on sie zacinal chcial powiedziec cos slodkiego. Na drugi dzien mi to napisal... tylko ze bylo za pozno. Myslalam o tym na lekcji I sie poplakalan I poszlam do pani pedagog. Opowiedzialam jej wszystko I powiedziala ze jemu zalezy tylko na seksie I zebym go zostawila. No to tak zrobilam. Podczas klotni on mi napisal ze mnie nie kocha juz. Po kilku wiadomosciach napisalam ze moja mama o wszystkim wie... pytal jak sie czuje I cytuje "Jestem ciekaw czy to co robię że zrywam będzie najgorszy błąd w moim życiu i kiedyś zaplacze czy to dobra decyzja" I potym mnie wszedzie zablokowal. Ja bardzo cierpie.kocham go bardzo, bylismy ze soba rok. Nie wiem co robic. Zostawil mnie w okresie trudnym dla mnie I to bardzo bo nie umiem zapomniec taty smierci. Przepraszam za bledy ale pisze szybko 

Gość dronningen av skogen

Dziewczyno zapomnij o tym ścierwie bo to nie facet a .... Idz sie zabaw, zrob cos dla siebie, wyjedz, zmien styl ubierania, zacznij pisac bloga fotografowac cokolwiek byle dla siebie.