vvxxbb 0 Napisano Styczeń 30, 2019 6 dni po stosunku bez zabezpieczenia zaczęła mi lecieć krew tak jakby miesiączka ale było to dosłownie chwilowe i było jej mało. Krew była takiej samej barwy jak w przypadku miesiączki. Kolejnego dnia czyli 7 dni po stosunku dostałam gorączki. Czy to może oznaczać że zaszłam w ciąże? Dodam że nie było żadnego wytrysku tylko prawdopodobnie preejakulat. Piersi mam normalne bez zmian, nie są wrażliwe na dotyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jusia8428 7 Napisano Styczeń 31, 2019 Mogło to być krwawienie implantacyjne. Poczekaj do następnej miesiączki. Zrób test to się dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bania Napisano Styczeń 31, 2019 Zastanawiasz się czy jesteś w ciąży? Napisz lub zadzwoń: w w w . netporadnia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Casanova Napisano Styczeń 31, 2019 Armia rzymska: - nie miała charakteru najemnego do pryncypatu. - każda centuria musiała płacić określoną sumę na wojsko. - kohorta oddział ok. 550 żołnierzy - przydział żywności w obrębie danego namiotu. - dyscyplina priorytetem żołnierza. - chłosta albo śmierć za nieprzestrzeganie kodeksu żołnierza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Casanova Napisano Styczeń 31, 2019 Etruskowie i ich dzieje. Rzeźbili w metalach, prawdopodobnie pochodzili z Azji Mniejszej, byli hodowcami bydła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Casanova Napisano Styczeń 31, 2019 Starożytna Grecja. Zasada kolegialności, równość wobec prawa, wolność słowa, dostęp do urzędów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Casanova Napisano Styczeń 31, 2019 Egipt faraonów sięgał do III katarakty w okresie największego rozkwitu Nepka, Dżuser Dolina królów - Osada rzemieślników Hyksosi wyprowadzili wozy bojowe W trakcie IV dynastii pojawił się urząd wezyra Wielkie piramidy egipskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach