Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala

Co to za bzdury, ze niby

Polecane posty

Gość lalala

Te wesole dziewczyny maja powodzenie? Ja jestem taka i w dodatku jestem soba, wiec zwykle jestem szczera,ale tez licze sie z uczuciami innych, jestem troskliwa  itp, oczywiscie bywam zmienna ale nie jestem złą osobą

I w wieku 25l wciaz jestem sama, powodzenie mam małe, kosze tez dostalam i obecnie trace radość życia

Czemu ja wszystko uzalezniam od milosci innych?

Jesli nie czuje sie kochana i doceniona to wpadam w taki dol ze szok... mam mysli samobojcze itd.

Gość ania

przeczytalam to co napislas i nie wydajesz mi sie osoba z opisu.Moze inaczej ciebie ludzie postrzegaja jak ty sama. Poza tym nic na sile, robiac tak tylko sobie zaszkodzisz jak pomozesz. 😉

Gość ...

a jak u ciebie z urodą?

Gość Gość

Wiodcznie jesteś niedowartosciowana i naiwnie wierzysz że jakis facet wypełni twoje braki a to dopiero bzdury.

Gość lalala

Na podstawie ktorego zdania tak wywnioskowalas?🤣 No wlasnie od ludzi slysze, ze jestem wesoła, fajna.

Gość ...

napisz jak z wyglądem i wagą u ciebie.

Gość ...

Znam taka jedna "wesola" a tak naprawdę dwulicowa, krzykliwa, glosna ze uszy pekaja. Trzeba znać umiar. Nienawidzę ekstrawertykow

Gość lalala

Nie mam nadwagi czy wiekszych wad. Ubieram sie normalnie, ladnie, niewyzywajaco.Nie jestem krzykliwa,glosna ani falszywa

Gość 1111

moze za duze masz wymagania, a przemo by ci wystarczyl? albo roskosmos?

Gość gość
3 minuty temu, Gość lalala napisał:

Nie mam nadwagi czy wiekszych wad. Ubieram sie normalnie, ladnie, niewyzywajaco.Nie jestem krzykliwa,glosna ani falszywa

No to nie wiem dlaczego masz brak chętnych na bzykanie .

Gość Lorenzo01
21 minut temu, Gość lalala napisał:

Zapominasz o najważniejszym. Faceci lubią wesołe, ale dopiero wtedy kiedy warunek urody został spełniony. Nie wiem w jakich facetów celujesz. Jeżeli jesteś normalna, to nie powinnaś mieć problemu znaleźć normalnego faceta. Jeżeli natomiast celujesz wyżej to musisz coś zmienić.

Ciuchy i siłownia, ćwiczenia pośladków, barki = fajna talia  - podstawy. Normalnie, ładnie, niewyzywająco - czyli nuda. Grzeczna dziewczynka co jej się marzy nie wiadomo co. 

Aby potwierdzić czy jesteś atrakcyjna dla facetów wystarczy, że napiszesz jak często Cie zagadują. W pracy/szkole/uczelni/ulicy? Zdarzają Ci się takie przypadki ? Jeżeli nie to znaczy, że nie tylko ubierasz się nudno, niepociągająco ale również nie jesteś na tyle zadbana co twoja konkurencja. 

Gość lalala

Na bzykanie to moze i mam chetnych,ale ja chcialabym zeby ktos stracil dla mnie głowe.Nie kreci mnie zmienianie ...ów co weekend. Pod tym wzgledem faktycznie jestem grzeczna...tylko pod tym 😉

Czyli musze ubierac sie jak prostytutka? A potem wysluchiwac od faceta jaka jestem k.?

Celuje w przecietnych.Ale fakt ze faceci nawet ci byle jacy maja wielkie ego,wiec moze i wyobrazaja sobie bog wie co

Gość lalala

Zagadują , kilka razy w tygodniu