Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDZIA

48 lat, ciąża,koszmar

Polecane posty

Gość EDZIA

Czułam,że coś ze mną nie tak.Zły nastrój,bóle głowy i brzucha oraz pleców,mdłości, chociaż bez wymiotów.Test ciążowy.Ciąża.Wizyta u gina- drugi miesiąc.Koszmar.Za stara jestem na to.Mam 48 lat,jak z tym dzieckiem pójdę do przedszkola lub na szkolną wywiadówkę.Będzie się wstydziło starej matki, wyglądające bardziej na babcię.Poza tym mam dwóch synów, 22 i 18 lat ze swoim śp.mężem,młodo owdowiałam i od 10 lat jestem z obecnym partnerem, z którym mam 8 letnią córkę.On ma 40 lat, facet jak marzenie, w łóżku też.Cała obecna sytuacja mnie przerasta.Boję się powiedzieć jemu i dzieciom.

Gość Gość

No to Ci się posypało.Z drugiej strony zajście w ciążę w tym wieku to przypadek, ale też ogromne ryzyko. Obiektywnie rzecz biorąc są małe szanse na donoszenie ciąży.

Gość Just

Przede wszystkim dziecko nie jest niczemu winne. Skoro zaszłas w ciążę, widocznie tak miało być 🙂 pytasz nas o zdanie, bo rozwazasz coś innego niż próbę urodzenia tego dziecka ? Co mówił ginekolog ? W ciążę zaszłas z partnerem, więc nie rozumiem dlaczego boisz się mu o tym powiedzieć? Głowa do góry, w niektórych krajach to norma, ze w ciążę zachodzi się dopiero po 40. Trzymam kciuki 🙂