Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jale

sposoby na beznadzieją szwagierkę

Polecane posty

Gość jale

Witacjcie, 

jestem w narzeczeństwie, mój Luby ma brata-a brat żonę. I otóż to! 🙂 Na początku było fajnie, jeźdźiliśmy sobie razem, na weekendy i w ogóle, no jak w rodzinie. Ale odką mąż, mój przyszły szwagier awansował na wysokie? stanowisko, sądzę, że pieniążki udrzerzyły w główkę Pani. Na Świętach myślałam że teściowej d. wyliże. A ostatnio jak u nas byli z jeszcze jedną rodzinną parą, ona słowa u Nas w domu nie zamieniła. Po tym stwierdziłam, że koniec kontaktu-nie chcę utrzymywać tej relacji. Szkoda mi, bo mogliśmy być dla siebie wsparciem, no i w ogóle. Nawet odobserwowała mnie na IG 😄 Jako ciekawostka to, że przesyłała swojej teściowej zdjęcia z pobytu u Nas, tzn. robiła fotki domu. Narzeczony jest nieco bardziej skryty niż brat. Nie wiem czego ona oczekuje? Spadku po nich czy coś? ZBliżają się Święta, jak je przeżyć? Ja tak dobrze nie znm teściów jak ona (mieszkają bliżej) ... Czy ktoś ma męża a ten mąż ma brata, który ma żónę i jest mocno zwalona? Jak przeżyć, ciężko mi życ z faktem że w rodzinie jest taka atmosfera i takie relacje. No po co.. ?

Gość uha

olej, jest słaba