Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Zaczarowana

Marzycielu....

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Zaczarowana napisa艂:

Hej Motylu dzieki ze tak stajesz w mojej obronie:) Jeste艣 kobiet膮?馃槈

Pewnie by艣 chcia艂a 偶eby by艂 m臋偶czyzn膮 i od nowa 100 pyta艅 do.... i polewka z ciebie :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Przed chwil膮, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Pewnie by艣 chcia艂a 偶eby by艂 m臋偶czyzn膮 i od nowa 100 pyta艅 do.... i polewka z ciebie 馃槃

Ha ha ha bardzo 艣mieszne...A hejt wylewa sie na lewo i prawo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl
Przed chwil膮, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Pewnie by艣 chcia艂a 偶eby by艂 m臋偶czyzn膮 i od nowa 100 pyta艅 do.... i polewka z ciebie 馃槃

Daj ju偶 sobie siana dobra. Jestem kobiet膮.聽

Udost臋pnij ten post

1 minut臋 temu, Go艣膰 Motyl napisa艂:

Daj ju偶 sobie siana dobra. Jestem kobiet膮.聽

Tak czulam dzi臋ki;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

On nie chcia艂 pisa膰 lub zmienia艂 temat , a ty go ci膮gle ci膮gne艂a艣 za j臋zyk " kr臋ce ci臋 , lubisz mnie , co by艣 mi zrobil itp , itd .

Udost臋pnij ten post

6 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

On nie chcia艂 pisa膰 lub zmienia艂 temat , a ty go ci膮gle ci膮gne艂a艣 za j臋zyk " kr臋ce ci臋 , lubisz mnie , co by艣 mi zrobil itp , itd .

Nie zauwa偶ylam jakos 偶eby zmienia艂 temat. Zreszt膮 sam zabiega艂 na pocz膮tku o moj膮 uwag臋馃槈 To byl taki delikatny flirt, nic zlego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
Przed chwil膮, Zaczarowana napisa艂:

Nie zauwa偶ylam jakos 偶eby zmienia艂 temat. Zreszt膮 sam zabiega艂 na pocz膮tku o moj膮 uwag臋馃槈

Na pocz膮tku tak , a p贸藕niej ty zsbiega艂a艣 偶eby ci膮gle do ciebie pisa艂 jaka jeste艣 dla niego i co o tobie s膮dzi.聽

Udost臋pnij ten post

Przed chwil膮, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Na pocz膮tku tak , a p贸藕niej ty zsbiega艂a艣 偶eby ci膮gle do ciebie pisa艂 jaka jeste艣 dla niego i co o tobie s膮dzi.聽

Dziwisz si臋? Kazda kobieta lubi jak si臋 o ni膮 zabiega itd. To bylo tylko takie droczenie si臋.

Udost臋pnij ten post

Jesli teraz by wrocil nie zadawalabym juz takich pytan tylko poci膮gnela rozmow臋 inaczej...馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl
12 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Dlaczego jej si臋 czepiasz.??? Mo偶na porozmawia膰 o czym艣 innym.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl
3 minuty temu, Zaczarowana napisa艂:

Jesli teraz by wrocil nie zadawalabym juz takich pytan tylko poci膮gnela rozmow臋 inaczej...馃槈

Lepiej b臋dzie jak nie wr贸ci. To przez niego Ciebie atakuj膮.聽

Udost臋pnij ten post

1 minut臋 temu, Go艣膰 Motyl napisa艂:

Lepiej b臋dzie jak nie wr贸ci. To przez niego Ciebie atakuj膮.聽

Dzi臋ki jestes wspaniala:) Ale mnie oni malo obchodz膮. Chcia艂abym 偶eby jeszcze wr贸ci艂, wyja艣ni艂abym mu to nieporozumienie. Tamci tylko dolewali oliwy do ognia. Chyba lubia tak komu艣 dowalac....馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl
23 minuty temu, Zaczarowana napisa艂:

Dzi臋ki jestes wspaniala:) Ale mnie oni malo obchodz膮. Chcia艂abym 偶eby jeszcze wr贸ci艂, wyja艣ni艂abym mu to nieporozumienie. Tamci tylko dolewali oliwy do ognia. Chyba lubia tak komu艣 dowalac....馃槥

Serio chcesz 偶eby wr贸ci艂?? Nie oceniam go ale podjudza艂 Ci臋 a potem uciek艂 ch贸rz. Pozwoli艂 偶eby Ciebie obra偶ano.聽

Udost臋pnij ten post

2 minuty temu, Go艣膰 Motyl napisa艂:

Serio chcesz 偶eby wr贸ci艂?? Nie oceniam go ale podjudza艂 Ci臋 a potem uciek艂 ch贸rz. Pozwoli艂 偶eby Ciebie obra偶ano.聽

Tak masz racj臋, prawdziwy facet by sie tak nie zachowa艂, ale jako艣 tak brakuje mi go, nie wiem ju偶聽 sama co o tym my艣le膰....馃槥 Gdyby zalezalo mu na czym innym ni偶 wiadomo co to by wroci艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
14 minut temu, Zaczarowana napisa艂:

Tak masz racj臋, prawdziwy facet by sie tak nie zachowa艂, ale jako艣 tak brakuje mi go, nie wiem ju偶聽 sama co o tym my艣le膰....馃槥 Gdyby zalezalo mu na czym innym ni偶 wiadomo co to by wroci艂

Dziewczyno to byl zwykly obcy facet, wystarczylo pare s艂贸wek i zda艅 zeby艣 umiera艂a z t臋sknoty ??? .

Nawet nie wiesz kto to byl聽 , kim byl jak wygladal czy m贸wi艂 prawde .聽聽Internet ma to do siebie , ze tacy ludzie zmieniaja swoja cala osobowosc . Az sie roi od oszustow .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
58 minut temu, Go艣膰 Motyl napisa艂:

Dlaczego jej si臋 czepiasz.??? Mo偶na porozmawia膰 o czym艣 innym.聽

Czepiam ? My tu otwieramy jej oczy .聽

Udost臋pnij ten post

1 minut臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Dziewczyno to byl zwykly obcy facet, wystarczylo pare s艂贸wek i zda艅 zeby艣 umiera艂a z t臋sknoty ??? .

Nawet nie wiesz kto to byl聽 , kim byl jak wygladal czy m贸wi艂 prawde .聽聽Internet ma to do siebie , ze tacy ludzie zmieniaja swoja cala osobowosc . Az sie roi od oszustow .聽

Ale wydawal si臋 bardzo wiarygodny. Czytalam jego poprzednie wpisy na innych topikach i sprawial dobre wrazenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl
5 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Masz racj臋聽 100%. Wiem, 偶e otwierasz jej oczy, ale mo偶na robi膰 to bez chamskich tekst贸w.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Motyl napisa艂:

Masz racj臋聽 100%. Wiem, 偶e otwierasz jej oczy, ale mo偶na robi膰 to bez chamskich tekst贸w.聽

Tu nie by艂o 偶adnego chamskiego tekstu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl
10 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Tu nie by艂o 偶adnego chamskiego tekstu.聽

Jasne to poczytaj siebie. Mo偶na kogo艣 uswiadamiac w spokojny spos贸b. Obra偶a艂e艣/a艣 j膮....聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
5 godzin temu, Go艣膰 Motyl napisa艂:

Jasne to poczytaj siebie. Mo偶na kogo艣 uswiadamiac w spokojny spos贸b. Obra偶a艂e艣/a艣 j膮....聽

Motylem jestem i skacz臋 z kwiatka na kwiatek czy z pa艂ki na pa艂k臋? :D. Zgadza si臋?

Udost臋pnij ten post

Teraz to Ciebie Motylu obrazaj膮. Eh chamstwo zawsze znajdzie sobie koz艂a ofiarnego....馃え馃え

Udost臋pnij ten post

11 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Motylem jestem i skacz臋 z kwiatka na kwiatek czy z pa艂ki na pa艂k臋? 馃槃. Zgadza si臋?

Zejdz z niej ok!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl
9 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Motylem jestem i skacz臋 z kwiatka na kwiatek czy z pa艂ki na pa艂k臋? 馃槃. Zgadza si臋?

Nie zgadza si臋. Trollu. Brak kultury osobistej聽

聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl
6 minut temu, Zaczarowana napisa艂:

Teraz to Ciebie Motylu obrazaj膮. Eh chamstwo zawsze znajdzie sobie koz艂a ofiarnego....馃え馃え

Ja sobie z tym osobnikiem poradz臋. 馃槈

Udost臋pnij ten post

Przed chwil膮, Go艣膰 Motyl napisa艂:

Ja sobie z tym osobnikiem poradz臋. 馃槈

Spoko馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
7 godzin temu, Go艣膰 Motyl napisa艂:

Chyba sobie 偶arty robisz . Tu pisze wiecej 聽ni偶 jedna osoba .聽Przewra偶liwiona jeste艣 i odbierasz wszystko osobi艣cie . Ciekawe dlaczego .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motylia

Motylem by艂am ale przytylam i do poczwary wr贸ci艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl
54 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Chyba sobie 偶arty robisz . Tu pisze wiecej 聽ni偶 jedna osoba .聽Przewra偶liwiona jeste艣 i odbierasz wszystko osobi艣cie . Ciekawe dlaczego .聽

Zdaje Ci nie jestem przewa偶liwona. Co niby bior臋 do siebie???聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ciowa

marzycielu gdyby艣 byl prawdziwym facetem to nie zostawilby艣 Zaczarowanej samej na pastw臋 tych ...i

Udost臋pnij ten post