Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ninja

Depresja

Polecane posty

Go艣膰 Ninja

Witam bardzo prosz臋 o anonimowo艣膰. Mieszkam z m臋偶em tesciami oraz bratem m臋偶a jego partnerka. My mamy dwoje dzieci 2latek i noworodek. Oni p贸艂roczne dziecko. My na g贸rze oni wszyscy na dole. Odk膮d si臋 wprowadzili czuje si臋 jak zaszczuta. Je偶eli ich dziecko spi musi by膰 cicho Jk makiem zasial. Nasze jak 艣pi膮 to najwi臋ksze imprezy. Odrazu powiem i偶 nie palam do nich sympati膮. Tesciowa ca艂y dzie艅 bawi im dziecko a oni nawet korytarza odkurzyc nie potrafi膮. Ba艂agan i syf wsz臋dzie. Mamy wsp贸lne wej艣cie dlatego mi a偶 wstyd kogokolwiek zaprosi膰. Tesciowa nie reaguje bo boi si臋 偶e przysz艂a synowa zabierze jej syna i wnuka kt贸ry nie pracuje i nic nie robi. Jak m贸j m膮偶 si臋 co艣 odezwie to jest linczowany. Mam ju偶 do艣膰 nawet na dw贸r nie da si臋 wyj艣膰 normalnie bo moje dziecko nie mo偶e si臋 odzywa膰 bo tamten 艣pi. Poradzcie co robi膰. My si臋 dok艂adamy do rachunk贸w a tamci 偶yj膮 jak w hotelu. W domu nic nie zrobia ko艂o domu nic. Poradzcie co robi膰 bo ju偶 nie mam sily jak na nich patrz臋 to mi niedobrze. Jak do nich dotrze膰 偶eby chocia偶 ten g艂upi korytarz ogarneli

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 svf

jak s艂ysze ze dorosle dzieci, siedzace z cala wielka rodzina u tesciow "dokladaja sie do rachunku" smiech mnie ogarnia 馃檪
oczywiscie, ze tesciowie niestety nie sa sprawiedliwi. Ale z drugiej strony jak rozumiem to ich dom. Mozesz sprobowac grzecznie porozmawiac, ale jak nie dociera, chyba czas sie wyprowadzic "na swoje"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ninja
3 minuty temu, Go艣膰 svf napisa艂:

jak s艂ysze ze dorosle dzieci, siedzace z cala wielka rodzina u tesciow "dokladaja sie do rachunku" smiech mnie ogarnia 馃檪
oczywiscie, ze tesciowie niestety nie sa sprawiedliwi. Ale z drugiej strony jak rozumiem to ich dom. Mozesz sprobowac grzecznie porozmawiac, ale jak nie dociera, chyba czas sie wyprowadzic "na swoje"

My zrobili艣my praktycznie ca艂e mieszkanie z tej ruiny ci臋偶ko zarobione pieni膮dze woakowalam w to bo by艂o 偶al zostawia膰 rodzicow. Wiec praktycznie jeste艣my na swoim a czuje si臋 jak w klatce聽

Udost臋pnij ten post